En lækker smagsoplevelse | En rabatkode til jer

10 ting som gør mig glad

img_3265Efter mit læge besøg i onsdags blev jeg faktisk bedt om at gå hjem og finde et stykke papir, hvor jeg skulle tegne mig selv inde i midten, og små bobler rundt omkring med ting som gjorde mig glad, og det har jeg ikke gjort endnu da det er der jeg altid bruger bloggen og jer. Så vil dele ud af de ting som lige fortiden gør mig mest glad i låget.

1. Det gør mig glad at se alle de smukke blomster som vokser op af jorden, det er så trist med alle de brunlige farver, så er glad for at have en have med lidt farve og liv af smukke forårs blomster.

2. Det gør mig glad når min kæreste gider sætte 10 minutter af til at massere min nakke og ryg især efter en HÅRD dag i skolen, eller hvis min dag har været meget stresset og hektisk – så er der intet bedre end massage.

3. Jeg bliver glad når jeg har energien til at klare de huslige plekter som tøj vask, rengøring af hele hjemmet, og bare ordne det som lige mangler.

4. Det gør mig glad at få blomster ind i mit hjem, og især dem som dufter skønt, og giver liv til en kedelig gråvejrs dag. Elsker specielt Tulipaner og roser!

5. Jeg bliver ekstra glad når Patrick står for aftensmaden, dog er jeg ikke fan af lasagne og Knoor retterne mere, haha. Så tager jeg gerne opvasken bagefter, når han har stået og knoklet med en lækker omgang aftensmad til os.

6. Det gør mig glad at komme hjem fra skole og smide tasken, jakken, og skoene for bagefter at smide sig ind under dynen og tage en time på øjet. Det må jeg til at gøre noget mere i, for det er ikke noget jeg har gjort i et langt stykke tid. Altså det med at tage en lur, dynen har jeg puttet meget under.

7. Det gør mig glad når jeg ikke har migræne eller hovedpine, for det er næsten hverdag jeg døjer med det, så de dage jeg ikke har ondt er virkelig et mirakel og jeg elsker det. Men de dage jeg ikke har ondt, er der ikke for mange af, desværre.

8. Jeg bliver glad når min kæreste kommer hjem fra arbejdet og giver mig et kys, det har jeg savnet heeeele dagen.

9. Jeg bliver glad når jeg tilbringer tid med min familie, for vi er altid så tosset og det elsker jeg ved os alle sammen.

10. Det gør mig glad at vide hvem ens rigtige veninder er, dem som altid gerne vil bruge tid på en, se film, måske tage ud en aften og svinge træbenet, eller bare en som gerne vil sidde og snakke om hvad som helst. Det mangler jeg faktisk lidt fortiden!

Hvad gør jer glad?

1

  • Ace

    Dejligt! Det er vigtigt at huske de små ting der gør en glad, det giver mere end man tror når man lige husker på det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lækker smagsoplevelse | En rabatkode til jer