Underlige vaner #1

EN LÆKKER OG NEM SOMMER SALAT

 God eftermiddag skønne følgere,  i dag vil jeg tjekke ind med en omgang inspiration til den næste sommersalat i måske skal lave, den er ret nem og koster ikke alverdens at begive sig ud i, min er også uden kød da jeg ikke gad og stå at stege noget, og den mættede mig fint, men der er skal bestemt hellere ikke alverdens til, for at holde min lille sult væk. Nu hvor foråret er på vej over Danmark, da jeg endnu ikke vil kalde det sommer, så er jeg ved at varme op, med en lækker salat, som i også burde prøve. Se lige billederne, haps siger jeg bare – det er noget jeg ganske godt kunne spise snart igen, det er altid utrolig lækkert med inspiration til sunde retter da det tit er dem man står og fundere over længe.. Det er altid det min kæreste og jeg ikke kan finde på, ja alt det sunde har vi åbenbart ikke behov at tænke over så når vi endelig gør det, tager det os højest en times tid at finde på aftensmaden, haha!

I denne salat har jeg brugt Mango, tomater, baby spinat, og avocado da det passer super godt sammen synes jeg. Dertil har jeg lavet en lækker sommer dip med Creme Fraiche, paprika, sukker, ketchup, salt og peber til at smage til med- smagte den til med en lille smule basilikum olie, og derud af kom en lækker dip til salaten og kartoflerne.  Synes dog ikke det var nok, så kogte en majskolbe og så var der altså serveret efter en 30 minutters tid, da de små kartofler ikke skulle have mere end 20 minutter, velbekomme! 😉 Hvad synes i om salaten? Kan i tilføje noget til den? FORTÆL gerne. 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Underlige vaner #1