ET ÅRS KÆRESTERI OG NOGLE SPØRGSMÅL

HVOR GÅR VORES SOMMERFERIE HEN?!

Sidste år var tankerne på en tur til Tyrkiet sammen med min kæreste Patrick, men den blev afblæst igen fordi vi ikke havde de vildeste penge at gøre med, og så fordi der var en masse terror som vi helst ville undgå, eller jeg var ligeglad da jeg trængte til lidt ferie og komme langt væk fra Hjørring, men det var ikke lige sådan at få det til at passe og få det til at fungere ordenligt. Men nu er vi tæt på sommerferien igen, og i år har vi også kigget på forskellige rejsedistantioner; Tyrkiet, Italien og har da også kigget lidt på Kreta. Men vi har dog ikke fundet noget billigt og godt som vi ville smide pengene efter.

Men nu er distantionen endelig fast lagt og det bliver til en kør-selv ferie til Italien sammen med Patrick og hans familie, det glæder jeg mig utrolig meget til. I mit 21 årige lange liv har jeg en enkel gang været på Kreta og jeg knuselskede det, og har da virkelig lige siden drømt mig langt væk på rejser jeg vidste ikke ville kunne komme til at lykkes fordi mine penge er så små på en SU. Men i år har jeg lagt lidt penge til side, så jeg kan komme afsted og nyde hele 14 dage i Italien, det bliver fantastisk at komme ned og nyde varmen, og at kunne få noget sol på mine blege ben, og krop – det bliver det aller bedste i denne sommer, kan slet ikke få hænderne nok ned af glæde. I år skal jeg også ud at rejse, så behøves jeg ikke savle og blive misundelig på alle jer andre der rejser!
Jeg sidder allerede og planlægger hvad jeg skal have med, og hvad der skal købes inden afrejse, og der har jeg fundet ud af, at en ny kjole, nogle slips eller ballerinaer ville være helt fantastisk og en ny bikini, for sådan en har jeg ikke ejet i år vis, da jeg aldrig bruger tiden på at tage ud at bade. Det bliver en af de bedste sommerferier i mit liv, også fordi jeg skal være sammen med ham jeg elsker og hans fantastiske familie. Kigger også på billeder af Italien, indtil videre ved vi kun at det bliver en campingplads nede i Italien, ved Gardasøen, men hvornår er uvist endnu. Hvor går jeres ferie hen i år, fortæl fortæl? 

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET ÅRS KÆRESTERI OG NOGLE SPØRGSMÅL