SÅDAN REDIGERER JEG MINE BILLEDER

FRIDAY’S SMILE

Det er fredag, og sommerferien er stadig over mig, så skal ikke tænke på lektier, eller skolen endnu. Jeg nyder virkelig at have sommerferie, og bare kan lave lige hvad man har lyst til. I dag har jeg brugt på at dase i sengen, og så har jeg lige været i bad også, nu lytter jeg til spotify og skal snart gøre mig klar til Patrick kommer hjem vi skal nemlig på camping, men kun i en enkelt dag sammen med hans far og Papmor – vi skal dog ikke sove der. Vi skal op og hygge med noget god mad, et slag minigolf og måske finder vi på noget mere. De ligger på Jambovesterhav en fantastisk camping plads hvor børn altid kan finde på en leg da der er så mange forskellige ting deroppe, og så lægger det også tæt på Fårup sommerland. Jeg glæder mig, til en hygge dag, også selvom det ser ud til det skal regne hele dagen, ærgerligt – men sådan er den danske sommer i år ;-).

Husk at komme helt ned i gear når det er weekend, det hjælper virkelig på det når man skal tidligt op mandag morgen som mange af jer sikkert skal. Man får meget mere energi og så er det bedste bare når weekenderne bliver brugt på et slag hygge. Håber i får en god weekend sammen med jeres kæreste, familie eller venner. Her skal der i hvert fald hygges på højt plan. Hvad skal i bruge weekenden på? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN REDIGERER JEG MINE BILLEDER