SODASTREAM SPIRIT // ER DET NYE SORT

Dejligt fra A – Å

Tænker vi nogensinde på, hvad vi selv synes er skønt eller dejligt? Det gør jeg faktisk tit, for det er noget der gør mig glad til hverdag og måske kan få mit smil frem på en træls dag, og trælse dage har jeg mange af. Dog er det svært for mig at blive glad når jeg først er kommet i mit sure stadie, men det er ikke det vi skal snakke om nu! Det skal være glæde, og dejlige fornemmelser vi møder her på bloggen nu, det jeg synes er dejlig og måske også dig!
A – Anemoner
Når vi går ind i foråret og går ture kan vi tit se skovbunde fylde med smukke anemoner, for de er ikke til at undgå at se, deres smukke gule og hvide farver lyser op igennem skoven.
B – Bad
Efter en lang og hård dag eller en kort og god dag er et bad tiltrængt i hvert fald for nogen. For mig er det rart at komme ind under bruseren og få skyllet det dårlige af mig, hvis min dag ikke har været god.
C – Clean
Hovedrengøring er ikke fedt på nogen måde for mig, men når det er gjort elsker jeg det! Så er ens lejlighed bare helt ren og som ny. Helt perfekt og urørt, elsker i ikke også den følelse?
D – Drink
Det er fantastisk at komme ud og svinge træbenet og få et par drinks med sine bedste veninder eller måske bare sammen med kærsten
E – Ego
Er det bare mig eller er det godt på nogen punkter at have et ego, ikke alt for stort men bare lidt?
F – Ferier
Har været ude at rejse to gange i mit liv, og den sidste gang var i sommerferien 2017 hvor turen gik til Italien på badeferie og for at se en masse – elskede at komme væk fra regnfyldte danmark og bare møde andre udtryk og det vigtigste varme!
G – Gaver
Hvem elsker ikke at få gaver på fødselsdage, juleaftner, nytårsaften tror nogen gør det der? Men jeg elsker det og elsker også at gå ud og købe dem og se folks ansigts udtryk!
H – Håbet
Efter en skod dag er det altså vildt rart at man kan se håb forude, det har jeg tit gjort for jeg har tit dårlige dage der af skygger min hovedpine der nogen gange er på daglig basis. Jeg har håbet!
I – Immunforsvaret
Det er sgu egentligt vigtigt med sådan et immunforsvar for så er der lukket for sygdom, af og til! Mit immunforsvar er ret godt, er aldrig syg kun med hovedpine eller mavepine, men ikke andet faktisk.
J – Jul 
Jul betyder familietid, flæskesteg med hele svineriet og en masse mere. Jeg elsker den tid, og især når det kommer til hyggen i julen!
K – Kys, kram og kage?
Kage er ret lækkert, især banankage og kanelkage, mums! Men fortrækker dog kys fra min kæreste, og kram fra familien af og til og min kæreste of course!
L – Latter
Hvor er det vigtigt at vi finder vores indre latter frem og bare griner flere gange om dagen eller nogen gange. Det er skønt når der sker noget sjov, men endnu bedre at kunne mærke det nede i maven.
M – Mor (marianne)
Er helt klart mor-pige og derfor er det oplagt at min mor skal på listen over dejlige ting. For hun er der sgu altid, og den bedste og stærkeste kvinde jeg kender.
N – Nattøj
Det er bare rart og fantastisk efter en laaang dag på arbejde, skole eller et studie!
O – Oplevelser
Fedt at opleve noget med dem man holder af, at kunne invitere dem i biografen eller en tur ud at spise. Oplevelser for sjælen og sindet.
P – Planter
mig, grønne fingre? Niks. Men elsker at have planter og blomster inde i huset og lige nu prøver jeg at få dem til at overleve, har allerede dræbt en kaktus.. Halleluja!
Q – Q?
Den er straks svære, opgiver!
R – Rabat
Det er altid rart med rabat på noget man virkelig har ønsket sig i årvis
S – Solskin, sommer og stort smil
Hvad er bedre end højt solskin og smil på en varm sommerdag. Det spiller max!
T – Tage? Narh.. Tag selv bar
Elsker at slå mig løs i en bar med fri afbenyttelse af drinks, Randers drikke og alt det man ellers finder. Eller at spise ude hvor man kan spise alt hvad man kan for en flad 200 eller 150.- og man så ikke kan spise mere end en tallerken der knap nok var fyldt noget på.. Det er mig!
U – Udsalg
Ved i er med mig her tøser, det er sgu da fedt at ens yndlings butik pludselig slår et stort fedt fangende og måske sjældent billede op af Royal Copenhagen, Kahler eller Lyngby hvor man kan spare 50%.. Det er sgu da fed!
V – Vaskemaskine
Hvis der er noget jeg hader er det at vaske tøj fordi jeg skal hele vejen over i vores vaskekælder, men hvis jeg nu fik anskaffet mig en, engang! Så kunne det måske blive en yndlings beskæftigelse? argh 😉
W – Weekend med kæmpe stort W
Efter en lang uge i skolen, er det rart at få fri kl 13:35 og kan sige den står på afslapning forfulde gardiner og så er weekend bare et ord jeg elsker at hører.
X – X-Factor
Det er altså bare det eneste ord jeg kender faktisk, eller nej nej.. måske lidt flere men X-factor er vel fint
Y – Yndlings farve
Kan ikke finde på noget, så min yndlings farve er altså lyseblå – yndlig farve!
Z – Zoologiskhaver
Da jeg var mindre elskede jeg at komme i Zoologiskhave for at se på alle dyrene og synes simpelthen flodhestene var fine, og løverne! Men flamingoerne, var også cool.
Æ – Æbler
Det skal være sure og røde æbler – de er altså allerbedst!
Ø – Øjenvipper 
Er vild med mine øjenvipper, fordi de er så lange! Men overvejer altså at prøve noget serium til dem, eller hva det nu hedder..
Å – som Å.. er bare Å
En Å er da også ret idyllisk at kigge på, er den ikke?

Jeg måtte skrive alfabetet ned på et stykke papir ved siden af mig, for er simpelthen en røv til at huske det. Er jeg den eneste der er dårlig til alfabetet? 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SODASTREAM SPIRIT // ER DET NYE SORT