ASUS DEN ULTRA TYNDE ZENBOOK

”ER DET SPONSORERET?”

Det er slet ikke for at støde nogen, eller skabe drama på Instagram imellem søde insta-piger, som jeg synes er så søde. Igår var en dag jeg havde ventet i hele 7 dage på med lørdag og søndag, en dag der er gået i slowmotion om at komme. Igår skulle jeg nemlig modtage mit splinternye legetøj, som jeg har ventet i mange dage på, og derfor var jeg også glad og lykkelig da sneglen Per bankede på døren, og derude stod hun med min nye bærbar som er blevet sendt hele vejen fra nabolandet Sverige! Tjuhej hvor det gik, og på nul komma dyt havde jeg pakket den op, og der lagde min ZenBook fra Asus, er smadder glad og måtte dele glæden på Instagram. Da jeg smider et billede op af min nye bærbar, går der en halv time så er der allerede tikkede 6 beskeder ind om det er sponsoreret indhold, fordi så skulle jeg huske at skrive det. Jeg er faktisk målløs, selvfølgelig er alt jeg modtager ikke sponsoreret eller gaver fra firmaer, overhovedet. Har selv penge, og køber selv det meste. Den computer jeg fik igår har jeg fået da min gamle døde, da Tino kom til at vælte et glas cola ned i den, fordi den er så vild med at spise fluerne, der irritere os. Fik hurtig sendt computeren til mit forsikrings selskab, og de kunne hurtig koncentrere at det var en total skade, så nu var det bare at vente på at se hvor mange penge jeg fik igennem forsikringen. 6400.- blev det til og derfor måtte jeg selv lægge 1056 kroner oveni købet fordi jeg ville have et lidt dyre produkt. Så jeg kan svare jer alle på at min bærbar ikke er sponsoreret, og den er købt for mine egne penge!

Jeg får slet ikke sponsoreret sådan nogle dyre ting, og hvis jeg gjorde ville i også hører omkring det med teksten ”sponsoreret” for det er sådan de nye regler er.  Kan godt forstå det kan være svært at se om det man lægger op er sponsoreret eller noget man selv har været ude at investere i. Men kan skrive under på at min computer er en jeg selv har købt med kærlighed og lykke på samme tid. Men i har ret, det ville ikke være tosset, at modtage en splinterny computer som sponsorergave, det ville være lykke ;-). Men der må jeg desværre skuffe jer, man skal være meget større og kendt før man får sådan nogle opgaver, for de fleste har både testet mobiler, fjern, computere og tablets, i hvert fald nogle af de større jeg læser med på.  Alt indhold er ikke sponsoreret, og noget af det køber jeg selv, faktisk meget af de ting, produkter osv er noget jeg selv har lagt penge i, og sådan vil det også være fremadrettet. Tak fordi i læste med <3

6

 • Det kan nemlig være rigtig svært at se, hvilke indlæg bloggerne får sponsoreret, og hvilke de helt selv laver. Men synes det er groft af folk, sådan at tro, at du bare modtager dyre ting, uden at skrive det. Jeg tror nemlig de fleste bloggere, inkl. mig selv, er meget ærlige, når det kommer til sponsorerede indlæg.

  Når det så er sagt: Kæft en ved computer altså.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så ærgerligt man skal få sådanne beskeder – jeg får dem selv, når jeg smider noget op som IKKE er sponsoreret men folk tror det og minder mig om jeg skal skrive hvis det er. Det er både godt men også skidt at være heldig at modtage ting, for folk har fordomme om en desværre. Men hey, tillykke med din fine computer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej, hvor irriterende at få klasket sådan nogle bemærkninger i hovedet! Selvfølgelig ville du da skrive det, hvis det var <3
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det er desværre ikke altid til at se om det er sponsoreret indhold hos folk og nogen udelader jo også at fortælle det, med vilje..
  Men dejligt at du står frem og siger det IKKE er sponsoreret ??

  Sabine (rundtommalthe)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg stoler nok bare på at folk gør opmærksomme på, hvis det er modtaget gaver/produkter, for det gør jeg selv.. der er jo intet galt i sponsoreret indhold 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimie

  Småligt! Jeg ved godt det ikke er alle der overholder reglerne, og skriver når noget er sponsoreret! Men ikke okay, at sætte alle i den bås.

  Godt opråb!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASUS DEN ULTRA TYNDE ZENBOOK