UNDERLIGE VANER #2

JEG KØBER BØRNETØJ

Dog er det ikke sådan jeg køber børntøj fordi jeg er gravid eller noget tværtimod. Jeg har altid haft svært ved at finde noget tøj der passer mig, fordi jeg er 1.45 høj så kan jeg passe tøj fra børn mellem 10 – 14 år, og til tider er det pinligt, at gå ind i en børne butik og hive ned fra hylderne, men det er hverdag for mig. jeg plejer at bruge XXS/XS normalt. Derfor kan jeg snildt klemme mig ned i små størrelser fra børne butikkerne rundt omkring. Det er mærkeligt ja, men til tider spare jeg også en masse penge på det, og det er smart. Jeg har fundet lidt tøj fra Zara.com som jeg synes er lidt smart og ikke ser for børnet ud, og man spare mange penge på det. F.x kan man få en læder jakke til omkring de 300 kr, og det er jo vanvittigt billigt.  Så jeg synes helt klart, at det er det værd, at tage et kig forbi børneafdelingen i butikkerne, hvis du er samme str. som mig! Herover kan i se nogen af de ting jeg synes er lidt fine. Især den med mickey mouse – det bliver man vel aldrig for gammel til?! Bruger i også børnetøj? 

4

 • Rart at du kan spare penge på det – specielt når jeg kan forestille mig, at det ikke altid har været let at skulle affinde sig med <3
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogbykathrine

   Ja, det er virkelig rart søde! Det er skide træls i starten, men i længden spare man både penge på sko, og tøj <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Desværre kender jeg ikke det problem længere ?? Men før jeg mødte min kæreste kunne jeg godt klemme mig ned i en str 16 år ??

  / Sabine (rundtommalthe)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Først tænkte jeg du mente børnetøj til kommende børn – for den tanke gør jeg mig tit på arbejde. Det er så fristende ?
  Men så sent som i denne uge har jeg både købt et Leo hårbånd fra MarMar og en Huttelihut hue til børn. Jeg kunne passe børnestørrelser til jeg fyldte 20 år i alt, det gør jeg dog ikke længere – men kan stadig smutte i nederdele hvis de er meget basic f.eks. ?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UNDERLIGE VANER #2