''ER DET SPONSORERET?''

SODASTREAM SPIRIT // ER DET NYE SORT

Sponsoreret/modtaget i gave //  Kan godt huske da jeg var lille og besøgte min mors veninde der ville lave en cola til os, det var ikke bare en dåse nej! Der skulle både maskine, dansk vand og kulsyre til, og dengang kendte jeg overhovedet ikke til sådan noget, så jeg var vildt fascineret og derefter plagede jeg sikkert min mor 20 tusinde gange om vi ikke også kunne købe sådan en ting, men det skete desværre aldrig. Jeg er meget imponeret over at man har formået af fremstille sådan en maske der på magiskvis (næsten) fremstiller cola, lemonade eller hvad du ellers har.. smart!
Sådan en maskine kaldes Sodastream og min er er den smarte Sodastream Spirit man kan få i sort og hvis, ved ikke om der er andre farver den kan købes i. Har kun set dem i de farver, designet er vældig smart, og det betyder at den ikke behøves at pakkes væk efter brug, fordi den er så fin! Det var heldigt, for mig ;-). Den er smadder let at bruge. Hvis man bruger den tit, eller hver dag holder væsken man skal putte i ikke særlig længe eller kulstyren der skal sættes i om bagved. Det er ikke helt billigt at anskaffe sig tingene, men hvis man virkelig godt kan lide at lave cola selv eller noget andet, så vil jeg dæleme sige i burde anskaffe jer en hurtigst muligt – den er vildt sej, og det vil børn og voksne sikkert være enige i, men føler sig lidt som barn, når man kan stå det og vælge favorit smagen og så mix det sammen efterfølgende til en lækker læskedrik især på en varm sommer dag, og så kan den også lave danskvand!

Med i pakken får i det vigtigste nemlig; Sodastream, flaske og kulsyre til sølle 699 kr hos Kaffekapslen.dk der finder i også smagene og der er masser af varianter også sukkerfri produkter!
.. Selvfølgelig  laver jeg det forkert første gang jeg selv står med udfordringen, faktisk lige før.. Det var min første gang, altså selv! Der hældte jeg vand i flasken, og cola væsen samtidig, og satte den til at lave det til sodavand, det er altså FORKERT.

1. Først hælder man vand i flasken til den anviste streg.
2. Så sætter man flasken ind i masken
3. Trykker 3 gange eller holder den inde (hvad den skal sige når den er færdig, er jeg stadig ved at finde ud af)
4. Så er der danskvand, og nu vælger du den væske du vil have i som fyldes op i låget der er med til selve væske flaskerne som i ser oven over på billedet.
5. Når i har hældt det i, så ryster i flasken og så er der serveret!

Lige et tip det vil smage godt med isterninger i, eller hvis vandet har lagt i køleskabet lidt timer inden, for så er det koldt og lige til at nyde på en varm sommer dag, hvis altså sommeren gad komme til Danmark ;-).

Jeg synes det smager overraskende godt eftersom jeg elsker Coca cola, så er smagen der nogenlunde, ikke helt. Men næsten! Det er værd at begive sig ud i, og jeg er allerede enormt glad for min, den skal jeg nok få brugt en masse, og det tager ingen tid at lave sig noget at drikke. Jeg er kæmpe fan! Hvad synes i om Sodastream, har i sådan en? Hvilken er jeres favorit smag?

Hold øje med min instagram @trinskii der kommer snart en konkurrence til jer 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

''ER DET SPONSORERET?''