VIND AVÉNE PRODUKTER

EFTERLYSNING GODE TIPS TIL PARIS

Det er måske lidt tidligt at være ude når vi først har planer om at køre til Paris i sommerferien 2018, men er det ikke bedre at være tidligt ude end sent, så kan jeg nå at planlægge det hele til punkt og prikke – det er noget jeg altid synes er virkelig rart, så man ikke stresser derud af. Jeg har aldrig nogensinde været i Paris før, så det bliver min første gang, og derfor er jeg ekstra spændt, det er også lidt ulideligt at der er omkring 8 måneder til vi kører mod det romantiske Frankrig. Men heldigvis for det, for så kan vi nå at spare op, der skal en del penge til for at det hele kan gå op i en bedre enighed.

Jeg har fundet to hoteller vi er ret vilde med dem begge, dog er jeg mest vild med Hotel Emile, hvis man spørger mig er det, det perfekte ‘blogger’ hotel, fordi det er hvidt, og enkelt. Min kæreste grinte af mig, og helt klart han synes min kommentar var ret tosset, forstår ham nu godt. Nå, men Hotel Emile ligger ganske vist super godt i forhold til alt det vi gerne vil se men problemet er bare at vi gerne vil afsted i 7 dage og derfor har vi ikke lige 10.000 til at smide af på bare hotellet godt nok for to i 7 dage, men det er rimelig peppet efter mit hoved. Derfor har vi fundet et andet som ligger længere væk dog tæt på en metro der kan fører os alle steder hen uden noget problem og det er vel også okay. Hotellet har fået rigtig gode anmeldelser og det ligger nede imod en kanal og det synes jeg er vildt hyggeligt. Derfor har vi valgt at tage hotellet i kan se på de øverste billeder, som vi kan få for 4000 for to i hele 7 dage og det er jo en helt vidunderlig pris.
Nå, nu skal indlægget ikke handle om de idylliske, smukke hoteller i Paris men omkring at VI har brug for jeres hjælp, for der sidder sikkert mange af jer derude som kender de bedste steder at gå hen at spise, se seværdigheder, eller bare kunne sidde og nyde hinandens selskab.  Patrick har godt været der før så han kender lidt til det og ved hvor de forskellige ting ligger i forhold til hinanden.

Indtil videre har vi valgt et hotel i området ”La Villette” i det nordøstlig Paris, i forhold til seværdighederne ligger det okay, og vi er meget tilfredse omkring beliggenheden.  Men har du været i Paris, en eller flere gange så smid endelig en kommentar her til indlægget ? det vil være til en ekstrem hjælp angående vores priser tur. Har du også et link til en ”Paris guide” så modtager jeg også gerne den med kyshånd.

Så kender du noget til følgende, så smid endelig et link, kommentar eller hvad du lige VED.

Kender du gode morgenmads-spisesteder i nærheden af vores område, eller andre steder inde i centrum?
Vi skal også have frokost engang imellem, så måske du kender nogle gode frokost-spisesteder rundt omkring?
Nu hvor vi er i Paris, så kunne vi også godt tænke os at smage på nogle lækre kager eller de populære makrons, kender du et fedt sted hvor vi kan finde det?
Hver dag skal vi ikke finde mad på hotellet, så derfor er vi ude efter gode aftensmad-spisesteder, ikke for dyrt, gerne middel. Kender i STEDET?
Måske du kender et fedt sted vi kan sidde og nyde cocktail i hinandens selskab, måske ved en sø, havn eller midt inde i byen. Måske en coctailbar?
Giv også gerne jeres viden om de bedste butikker/områder til shopping, både de billige og de dyre – vi vil gerne se det dyreste shopping gade i Paris?
De bedste turistattraktioner? Er der nogle som er bedre end andre som ikke bare er en tidsrøver som vi måske bare burde lade være – eller er der et sted vi virkelig bare SKAL se?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND AVÉNE PRODUKTER