X-MAS CAR

EN FREDAGS LISTE #3 – makeup

Yndlings makeup brand?
Det er ikke altid jeg har brugt makeup fra mærket MAC men efter en masse søgning på en god fugtgivende Foundation og en dækstift som virkelig har en god dækevne, så har jeg forelsket mig i MAC, de har så meget godt.

Hvor mange penge bruger du på makeup og skønheds produkter hver måned?
For at være ærligt så er det ikke særlig tit jeg går ud at bruger penge på makeup fordi jeg ikke altid har noget på, så mit makeup kan holde sig i rigtig lang tid. Så måske hver halve år, der køber jeg nyt ind, nogle gange hver tredje måned angående mascara!
Hvor ofte renser du din hud?
Jeg renser den hver evig eneste dag med produkter fra Matas af, da jeg ikke gider give dyre domme for det, og det virker super fint. Lige nu bruger jeg ikke dette på billeder, men Matas andet mærke. Bruger for det meste bare Matas Micellar water som er god til at fjerne alt snavset på huden og bagefter en tonic

Bruger du makeup i hverdagene?
Det er yderst sjældent jeg står op for at lægge makeup det er ikke noget jeg går særlig meget op i, kun hvis mit ansigt er over fyldt med hudorme, og urenheder, så bliver de dækket så godt jeg kan gøre det. Jeg er mest til det naturlige look, i hvert fald hvis man ikke skal til fest, og går næsten SLET ikke med mascara.
Nævn tre af de ting du bruger?
1. Mine øjenbryn er røde, så dem bruger jeg engang imellem en Depend øjenbryns pen som går ind og gør dem en lille smule brune, ikke for overdreven – den i ser på billedet.
2. En dækstift fra MAC som går ind og dækker mine urenheder, som jeg tit har.
3. Sidst men ikke mindst min Foundation som jeg ligger over dækstiften, for at give et bedre resultat.

Hvilke produkter kan du bare ikke gå uden?
Det er slet ikke til nogen diskussion overhovedet faktisk. Jeg har altid en læbepromade eller en håndcreme på mig, da jeg går ud af mit gode skind hvis jeg ikke kan få creme på mine hænder når de virker tørre – det er noget der kan sætte mit over kurs.

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

X-MAS CAR