12. DECEMBER | Stress og jag, og så besvimede jeg

13. DECEMBER | MiNE 21 YNDLINGS JULESANGE

Når det er jul bliver der lyttet en masse til jule musik, det er simpelthen noget af det hyggeligste. Julen er noget helt specielt, og musikken hører til, altid. Jeg høre musik tit, især når jeg gør rent, hygger eller bare skal i lidt bedre humør – her er mine 10 yndlings sange som jeg hører HELE tiden, og dem vil jeg dele med jer alle sammen.

 1. All I Want for Christmas Is You – Mariah Carey
 2. My Only Wish – Britney Spears
 3. Mistletoe – Justin Bieber
 4. Santa Tell Me – Ariana Grande 
 5. Guld Jul – Gulddreng 
 6.  Hey Mor – Joey Moe 
 7. Gwen Stefani – You Make It Feel Like Christmas (feat. Blake Shelton)
 8. Kold December – Cisilia, Hasan Shah 
 9. Have Yourself A Merry Little Christmas – Sam Smith
 10. Santa Baby – Ariana Grande, Liz Gillies 
 11. Hele Julenat, Hele Juledag – Sukkerchok 
 12. Santa?s Coming For Us – Sia 
 13. I?ll Be Home – Meghan Trainor
 14. Santa Claus Is Coming To Town – Justin Bieber
 15. Koldt Udenfor -Page Four
 16. Shake up Christmas – Train 
 17. It?s Benning to Look a Lot Like Christmas – Noah Cyrus
 18. Pakken – Jimilian 
 19. December December – Rasmus Walter 
 20. One More Sleep – Leona Lewis
 21. I En Stjerne Af Sne – Mads Langer

Nogle af dem er også fra i år 2017, er vild med jule musik, og det de synger om – de er ikke sat i rækkefølge, de er bare remset op som jeg lige havde lyst til og huskede dem. Nu vil jeg hører jule musik, og vente på julekalenderen snart begynder, jeps jeg følger godt med der. Hvilken er din yndlings julesang? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12. DECEMBER | Stress og jag, og så besvimede jeg