15. DECEMBER | MIN BEDØMMELSE AF SNEFALD

16. DECEMBER | MINE YNDLINGS JULEFILM

Findes der egentlig noget bedre end at putte sig ned under dynen og se en god juleklassiker på en kold december aften? jeg har fundet nogle af de bedste julefilm, som jeg holder af at se hvert år. Husk at gøre plads til hygge mellem gave indkøb og julefrokoster. Det er vigtigt, hvis du vil undgå stress i højtiden. Sæt tid af til at få set eller gense nogle af julens største filmklassikere. Det er også en oplagt mulighed for at bruge tid med ungerne – og måske endda et trick til at undgå de værste kriser juleaften.  

Love Actually: Den måske mest romantiske julekomedie nogensinde. En guirlande af små kærlighedshistorier spinder sig ind i hinanden på kryds og tværs. Alle går rundt og forelsker sig ? eller får deres hjerte knust, men det ender alt sammen godt til sidst, det lover vi.

The Holiday:  En vaskeægte jule-chick flick. Amanda (Cameron Diaz) fra Los Angeles opdager, at hendes kæreste har været hende utro med sin 24-årige sekretær, og beslutter sig for at rejse væk i julen. På et website finder hun engelske Iris (Kate Winslet), der lige er blevet dumpet, og de to hjerteknuste kvinder belsutter sig for at bytte huse i højtiden. De to krydser Atlanten fra hver sin side, og som det passer sig for en storyline romantisk komedie, går der ikke længe, før de begge møder kærligheden.

Home alone: Filmen om 8-årige Kevin Maccallister (Macaulay Culkin), der bliver glemt derhjemme i juleferien, mens hans utålelig familie rejser til Paris. To indbrudstyve forsøger at bryde ind, men Kevin forsøger med opfindelser at skræmme dem væk.

Far til fire – julebal i nisseland:  Sommeren er gået på hæld, og Lille Per skal ud på nye eventyr. Denne gang er det i form af skolestart i 1. klasse, og det er ikke noget, han er helt tilfreds med. Da Far mister sin stilling efter 20 års tro tjeneste i firmaet, ser det hele først rigtig skidt ud, og børnene må lægge en plan for at redde familieøkonomien. Heldigvis bliver det da også jul igen i år for den lille familie, og Lille Per tager os alle sammen med til julebal i nisseland.
Denne film er en af de klassiker jeg husker allerbedst og tydeligt, det er en man sammen kan gense hvert år sammen med familien og få glæde ind i hjemmet. Jeg elsker den

Den lille julemand:  Okay, nu går jeg lidt i mit barnlige hjerte og finder en børne film som jeg har set et par gange nu og er faktisk rigtig vild med den, selvom den er for børn.  Den handler om at Julemanden skal finde sin afløser efter de vedtagne tre regler: Afløseren skal hedde Nicholas, være forældreløs og have et rent hjerte! Og julemanden finder på et børnehjem den sande afløser. Men denne får sit hyr med jobbet. Blandt andet fordi han lider af højdeskræk!

Der er selvfølgelig mange andre skønne julefilm som jeg ser hver dag her i julen på 3 puls, som er fantastiske.  Hvilke er jeres yndlings? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15. DECEMBER | MIN BEDØMMELSE AF SNEFALD