8. DECEMBER | MIT MINI JULETRÆ

9. DECEMBER | CHRISTMAS TAG

God eftermiddag, i dag vil indlægget handle om julen og hvad den betyder for mig. Faktisk betyder december måned en hel masse og det er der man skal hygge med sin familie og være der for hinanden, for det er vi ikke de bedste til udover denne måned. Jeg håber i vil tage godt i mod det, og læse med. Hvornår begynder du at blive spændt omkring julen?
Man kan da ikke andet end at glæde sig til jul, familie hygge, pynt og juledekortioner langtid før december. Jeg elsker flæskesteg og når jeg laver det engang imellem, eller spiser det hos noget familie, så glæder man sig altså til jul hvor den smager lidt ekstra godt, hvor man samles om julebordet til sniksnak, og den fantastiske hygge der skabes. Jeg glæder mig nok 2 måneder før!
Får du stadig adventsgaver ? og har du en julekalender?
Ja, det gør jeg. Min mor har været så sød at lave en advents kalender til min kæreste og jeg som vi åbner hver søndag sammen. Det er ikke gaver det koster alverdens, men det betyder ingenting – bare at hun tager sig tid til det og vil give os noget er helt ubeskriveligt fantastisk. Jeg har også fået 3 julekalendere i år, min mor er kommet med en billig chokolade julekalender, med små chokolader som vi fik som børn, og en Toms, med stænger i, de er faktisk ret gode, ellers har jeg en fra Wally og Whiz som er små gourmet vingummier, hvis i ikke fik set det indlæg om julekalenderen, kan det læses HER. Men når ja, havde også en skrabe julekalender, hvor der desværre ingen gevinst var på, den skraber jeg altid lang tid før, for hvad nu hvis man lige kunne vinde de 10.000. Har du vundet større beløb end 200 derpå?

Hvad er din yndlings julefilm?
Har faktisk ikke en julefilm der er min yndlings, dog bliver jeg aldrig træt af der hver dag i december bliver sendt julefilm, for selvom de til tider handler om det samme, så ELSKER jeg dem, og til tider bliver jeg også påvirket og kan knibe en tåre, haha.

Hvordan ser din juleaftensdag ud?
Nu er jeg blevet 22 år og har fået mig en fast kæreste jeg også skal tage mig af, men jeg plejede at holde jul sammen med min mor hvor vi var forskellige steder ved familien, en juleaften der vækker minder er faktisk en jul i Nyborg hos min moster, hvor vi måtte undvære facebook, instagram og blog, da telefonerne skulle afleveres og det var hyggeligt, og man var virkelig med i nuet.

Sidste år holdt jeg jul hos min kærestes familie og det var første gang. På dagen tager min kæreste altid ud til hans far’s familie hvor der bliver spist risengrød og åbnet pakker. Simpelthen en hyggelig tradition der er blevet lavet i familien. Det sker absolut også i år, da vi igen skal holde jul i Fredericia! Jeg glæder mig.
Hvad spiser du juleaften?
I vores familie bliver der altid lavet lidt forskelligt så ALLE kan lide det der bliver serveret, for alle skal have den fornøjelse at få en mund orgasme af alt det lækre julemad. Jeg kan godt spise and, hvis det er det eneste som bliver serveret, men vil allerhelst spise en rigtig god flæskesteg med sprøde svær, selvom jeg ikke spiser de svær’ det bare bedst.
SÅ til vores juleaften også i år hos min kærestes familie bliver der spist de lækreste brunede kartofler som jeg kunne spise mig total mæt i, det er virkelig noget af det jeg ELSKER sådan en aften, masser af flæskesteg, rødkål og franske kartofler så går den ikke helt galt. Til dessert bliver der kæmpet en brag kamp op at få en lækker risalamande ned, og vinde mandelgaven ;-).
Ægte eller falsk juletræ?
Jeg forstår ikke meningen med et uægte træ, jo bevares de er fine – men hvorfor ikke bare få et ægte og støvsuge et par gange mere, de er altså bare pænest, og dufter virkelig af jul, fordi det er ÆGTE! I år har jeg et lille jul træ, men det er sgu ægte nok!

Hvad er din yndlings julekalender fra tv?
Uh, den er svær for jeg sluger alle julekalendere råt også selvom jeg er 22 år, dog synes jeg de nyeste julekalendere ikke er de bedste danmark har lavet. Derfor er en af mine yndlings julekalender krummernes jul, fordi der er så meget hygge, stemning og noget man kan leve sig ind i – ikke alt for redigeret, og over naturligt, det kan jeg godt lide.

Jeg kan også godt lide Nissebanden, og nissernes Ø – de er også gode! Hvilken er din yndlings?

Hvad er det bedste ved julen?
Julen giver mig meget glæde. Jeg elsker de samvær man har med sin familie og andre, julemaden er også et kæmpe hit, og nok noget af det vigtigste juleaften. Magien, er helt magisk og fantastisk. og JULEFILM!
Troede du på julemanden som barn?
Svaret er rungende JA! Jeg troede på julemanden og hvert år ringede jeg til ham på Grønland for at ønske ham god jul og ønske mig gaver fra ham. Jeg satte skam også mælk og småkager frem til ham, der NÆSTEN altid var væk – og selvfølgelig risengrøden! Det var en fantastisk tid, at tro på julemanden, og nogle gange savner jeg dæleme den barndom!
Hvad er dit yndlings julepynt, du selv har købt?
Okay, sidste år udkom denne jule bil med et træ på taget og jeg vidste ikke rigtig om det var mig. Jeg tænkte som det bragede om jeg ville gi’ penge for sådan noget skidt, og da jeg endelig kom frem til en konklusion at jeg skulle eje den, var den udsolgt over ALT på internettet så måtte desværre vente til i år, hvor den blev bestilt hjem med det samme da den kom ud igen. Den er simpelthen fin, og den er altså julet, ja den er da så!

Hvad er dit største jule ønske i år, af bolig tilbehør?
jeg er en drømmer, og det er store drømme jeg har mig! Min største julegave ønske inden for bolig, er altså en Bylassen stage med 8 i, den vil jeg så gerne eje i HVID. Den er altså smuk.

Hvad synes i er det bedste ved julen, juleaften og den magiske tid?

 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8. DECEMBER | MIT MINI JULETRÆ