FØRSTE SKOLE DAG PÅ EUD

BILLEDER SIGER MERE END 1000 ORD

Sponsoreret: Jeg er gået hen og blevet rigtig vild med det personlige og noget der har en kæmpe betydning er min familie, Patricks og mine veninder som man nærmest kan kalde ”familie” i hvert fald for mit vedkommende. Jeg har længe gået og grublet over om jeg skulle lave lidt om hjemme i min 1-værelses lejlighed, det er dog ikke så nemt. Men fandt hurtig ud af hvad der manglede og det var minder, minder og lidt flere minder. Derfor var det oplagt at lave en fin fin plakat på mobilen i appen Beeldprint som man kan hente ned. Man kan sagtens bruge sine mobil billeder og det har jeg også gjort på min plakat, da jeg ikke altid får fanget de bedste øjeblikke på kameraet.
Synes virkelig at selve ideen er god og unik, det er et billede jeg kigger på hver dag og det giver mig et kæmpe smil på læben, da de betyder alverdens. Man kan vælge mange forskellige designs, med få eller mange billeder pr. plakat. Jeg valgte den i 50×70 cm. med 24 billeder. Synes den er så fin, stilren og passer perfekt ind I mit hjem.  Giv dem en chance, i vil aldrig fortryde det. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FØRSTE SKOLE DAG PÅ EUD