JEG ER STOLT AF MIG SELV

ER DET VOLDTÆGT? #metoo

Har I set kampagnen #metoo på Facebook? Instagram? Twitter?

Hashtagget begyndte at sprede sig, da Alyssa Milano skrev følgende på Twitte:

A friend suggested: If all the women who have been sexually harassed or assaulted wrote #metoo as a status, we might give people a sense of the magnitude of the problem

det er historier om seksuelle overgreb, at blive seksuelt chikaneret. Forulempet. Alt fra grænser der bliver forulempet og trampet godt og grundigt på.

I dag vil jeg dele lidt fra mit liv som ikke har været på tale før, først da jeg sidste år læste omkring voldtægt på facebook I ”Stop voldtægt”. Det er noget jeg selv har svaret på, og der blev skrevet ”Jeg vågnede i nat, mens min kæreste var oppe i mig? Han reagerede slet ikke på, at jeg sagde stop? Jeg er virkelig rundt på gulvet? Er det voldtægt?”. Det blev lavet til en debat hvor man kunne svare Ja, nej eller i tvivl. Min første tanke var JA, fucking klart JA det er voldtægt, om det så er en kæreste, ven, far, onkel eller en vildt fremmed man ikke kender for man har ikke givet sit sammenstykke til det gerne må ske.

Vil faktisk gerne dele en historie fra mit virkelige liv med jer, som ingen ved og har ikke fortalt den til nogle, ikke engang min familie men det er ikke noget som rør mig som sådan, men det har da sat sine spor I mig. For mange år siden brugte jeg appen Tinder, og skulle mødes med en fyr som jeg havde skrevet og snakket med længe og han virkede sød og helt nede på jorden – en jeg godt kunne se mig sammen med. Vi aftaler jeg skal sove hos ham, og jeg havde ikke rigtig lyst fordi det føltes forkert altså at sove der, men jeg gjorde det. Om natten kan jeg mærke at fyren der lagde ved siden af mig, gerne ville have sex og jeg lod derfor som om jeg sov, og prøvede at skubbe ham ligeså stille væk, men det hjalp ingenting, træk mig selv lidt ind til muren og om på siden, men han gjorde det alligevel hele vejen igennem var jeg vågen og tror faktisk også jeg sagde ”Stop” men han hørte ingenting. Dagen efter var jeg ked af det, og han var ret ligeglad, idiot det må man sgu sige. Heldigvis har det ikke givet mig ar på sjælen, men voldtægt er aldrig sjovt. Pas på jer selv, altid også når i tager med nogle hjem fra byen, man ved aldrig hvilken typer de er og hvordan de er derhjemme.

Nå, men jeg er faktisk rasende over at mange synes det er okay at man dyrker sex med en der ligger og sover – for mange svarede faktisk at det ikke var voldtægt og det forstår jeg ikke en dyt af, for det er da en tåbelig holdning at have. Er faktisk målløs.

Man må sgu heller ikke voldtage en ude på gaden fordi hun lige går i en lidt for kort nederdel, et nej er et nej, og så skal man dæleme ikke begynde at prøve på noget, det er SÅ forkert i mine øjne, og det sætter ar inderst inde. Voldtægt er virkelig et emne vi skal snakke noget mere om, og ikke gemme væk. Det er okay at komme ud med sin historie og mening.

Synes du det er okay man begynder at dyrke sex med en der ikke er ordenligt til stede?  Jeg synes det er et klart nej. Man kan ikke bare gøre noget folk ikke selv er med I, basta.

Del gerne din historie med mig i kommentaren, eller om DU synes det er okay at voldtage en der ikke er ordenligt vågn?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER STOLT AF MIG SELV