TID TIL NYT TRÆNINGSTØJ

HVERDAGS RUTINE FRA EXUVIANCE | FØR/EFTER

Reklame: Okay, med hånden på mit hjertet så har jeg aldrig været super god til at få renset mit ansigt ordenligt, og har brugt hundredvis af forskellige produkter som jeg skiftede ud på uge basic og det hjælper bestemt ikke på ens hud når den reagere på det mindste nyt. I folkeskolen havde jeg den fineste hud og efter jeg begyndte på p-piller og diverse ting samt hormonerne fik frit spil så væltede det ud med urenheder og bumser i ansigtet på mig, noget der gør jeg mister selvtillid og ikke tror nok på mig selv da jeg for det meste er ked af at se sådan ud, og går hele tiden og tænker på hvad folk tænker om mig og mit hudproblem.

Selvom jeg døjet meget med det har jeg ikke været god og haft penge til at gå ud og få den optimale hjælp til mit ansigt da det ikke er helt billigt hvis man vil have det som virkelig går ind og hjælper inde i huden. Men derefter besluttede jeg mig for at være god ved min hud og se om jeg kan få den til at se nogenlunde ud uden en masse bumser og andet der irritere og ser grimt ud.

Derfor har jeg i samarbejde med ”Presskontakterna_cph’” modtaget en pakke med fantastiske og smukke beauty produkter til mit ansigtet fra mærket Exuviance, som virkelig skulle gå ind og hjælpe på netop mit problem, dog har det været svært for dem uden at have kigget på min hud i virkeligheden, at udvælge de rigtige. I dag var jeg inde at få lavet en hudbehandling og det viste sig at min hud var til den ‘tørre’ side og manglede i den grad fugt, urenhederne kommer både fordi jeg spiser meget usundt, og når ens hud mangler fugt og er stresset. Problemet med min hud er at den både er stresset, og at de usunde sager er ret gode.. Ups! Så hvis i står i samme situation som mig er en ansigtsbehandling alle penge værd da det kan gå ind og hjælpe med hvilke produkter man skal bruge til sit ansigt.
Exuviance – hvad kan det egentligt? Det er det eneste hudpleje produkt med en AHA og en PHA som går ned og arbejder på det 3 hudlag stratum basale – hvor cellerne dannes. PHA er en ny generation af frugtsyre som også kan bruges på en følsom hud, som ikke har kunne tåle frugtsyre før. Frugtsyre er en kemisk peeling som går ned i vores hud og øger cellefornyelsen, så der kommer mere balance i vores celler. Det er vores celler der bestemmer hvordan vores hud reagere på overfladen, derfor er det basale for en god hud, at der kommer ro der hvor cellerne dannes. Derfor vil det være rigtig godt for en stresset og meget irriteret hud som min.

Min hudpleje rutine fra Exuviance, Jeg starter altid med det vigtigste og grundlæggende, at rense mit ansigt. Det gør jeg i Clarifying Facial Cleanser hvor jeg først gør mit ansigtet lidt vådt og derefter fordeler en lille mængde creme, massere den  godt ind og skyller det af derefter. Når jeg har renset mit ansigt fordeler jeg moisture balance toner på en vatrondel i mit ansigt. En skintonic er med til at fjerne kalksløret fra det vand man lige har renset sit ansigt i og det forbereder huden til at være bedre modtagelig så de tager bedre i mod de andre cremer. Derefter bruger jeg Antiredness Calming serum i hele ansigtet. Denne serum er særligt til os der har en sensitiv hud, som har tendens til rødme. den går ind og beroliger og virker let kølende på huden. Men hvis min hud er i udbrud og man virkelig kan se bumserne, så bruger jeg min yndlings Blemish Treatment Gel  som skal påføres på selve urenheden, bare et lille dup. gerne 2-3 gange om dagen, det er hurtigere til at virke. Det er en behandling der forhindrer urenheder og absorberer overskydende olier fra huden samt stimulerer cellerne og minimerer inflammation. Mindsker samtidig porerne og forebygger urenheder.
Et par gange om ugen bruger jeg også purifying clay masque som jeg ligger på mine udsatte steder, det er en ler maske.  ler masken renser, virker detoxende på fedtet hud. Den renser og fjerner olie og urenheder fra porer. Har en kølende effekt og virker ekstra forfriskende på huden. Plejer huden og sørger for at absorbere overfladisk olier. Har en mild eksfolierende effekt, samt indhold af honungsekstrakt som holder huden hydreret.

Nu er det cremerne som går ind og tilføre fugt og nogle af de vigtigste. Først anvender jeg min dagcreme Essential Daily Defense Creme som jeg massere roligt ind i ansigtet. Det er en let eksfolierende dagcreme til mit ansigt, der giver en vidunderlig fugt.Indeholder anti-aging egenskaber, der oplyser hudtoner og reducerer forekomsten af fine linjer og rynker. Cremen har også solcreme 20 for at beskytte mod solskoldning. Den er helt uden olie, og er også dermatologisk og allergitestet. Jeg er super glad for der er solcreme i den. Nat cremen anvender jeg om aftenen inden jeg skal sove og der har jeg inden været igennem samme procedure med rens, tonic og alt det andet.  Nu bruger jeg bare en natcreme Night Renewal HydraGel. Den går ind og genopretter hudens struktur og reducerer linjer og rynker ved hjælp af naturlige planteekstrakter.  Den giver en blød og sund hud.

Exuviances hudpleje system er designet til at imødekomme behovene hos dem, der ikke behøver at gå til hudlæge, men som stadig ønsker at drage fordel af medicinsk udviklet hudpleje. 
Jeg startede sidst i november med at lægge alle mine andre produkter på hylden og kun fokusere på Exuviance fordi det siges at ens hud ikke tåler at man skifter hele tiden og det gjorde jeg fordi intet virkede på mig, men nu kan man se synlige resultater og er helt Blow away over dette smukke syn som møder mig hver morgen og aften. Jeg er GLAD, lykkelig og det er det hele værd. venstre billede er fra November og højre billede er fra D. 08.01.2018!

Samtidig kan jeg sagtens se forskel fra om jeg spiser nogle chips til chokolade for det ses tydeligt på huden dagen efter for så kommer bumserne især på hagen og panden. Faktisk prøvede jeg også en creme inden for et andet mærke da jeg gerne vil have min hud fik en masse ekstra fugt og det gør jeg ikke igen, det kunne ses på hagen i højre side hvor jeg fik bumser som i ser på billederne, bumserne på hagen er fra da jeg bruge cremen og spiste lidt chokolade.
Jeg har den vildeste følelse og er blottet på det vildeste med disse billeder dog synes jeg i skulle se de synlige resultateter, kan sagtens sidde og skrive for min syge moster om hvor gode produkterne er og så kunne i tænke ”Blabla” hun vil bare sælge. Men NIKS, de produkter er lifesavers og de hjælper dæleme. De er til den lidt dyre side, men det giver jeg gerne for dem. I kan læse alt omkring produkter, behandlinger, hvor de købes og hvor i kan få behandlinger henne tæt på jer lige HERHvilken hudpleje bruger i? Synes i ikke det er vilde resultater? Kom gerne med feedback på dette indlæg da det virkelig har været GRÆNSEoverskridende at skulle udgive til jer alle. 

1

  • Det er dejligt du har fundet nogle produkter der gør noget godt for dig og din hud og giver din selvtillid et boost! Jeg har selv brugt Exuviance med stor fornøjelse. Dog til min Keratosis Pilaris (røde knopper på armene) <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TID TIL NYT TRÆNINGSTØJ