I MIN SØGEN MED LYS OG LYGTE

ET GLÆDELIGT ØJEBLIK + YNDLINGS RITUALS

Godaften, der kan hurtigt gå en uge eller to inden man får skrevet nye indlægs på bloggen og det vil jeg gerne lave om på. Som i alle ved er jeg ved at tage kørekort og det hiver alle mine kræfter ud af mig fordi jeg faktisk ikke er kæmpe fan af. Min selvtillid er der bare ikke i trafikken, så det tager lidt tid for mig.

På onsdag skal jeg til Brønderslev i Føtex hvor jeg har søgt elevplads, det glæder jeg mig enormt mig til, for måske min søgen efter en elevplads er slut derefter, det vil være dejligt og befriende. Det hele flasker sig og jeg er glad, meget glad.  Jeg har allerede sommerfugle i maven, og er spændt samtidig lidt nervøs også!Reklame: Nu til noget lidt andet, som jeg er gået hen og blevet utrolig glad for i min hver dags rutiner om morgen, eller når jeg skal ud og feste. Jeg har altid haft et godt øje til Rituals. Det er et mærke, som har fulgt mig længe. Har også en masse beauty, men denne parfume som hedder ‘Fleurs De I’Himalaya‘ har jeg både i stor og lille udgave, den lille ligger fast i min lomme, og den store står pænt og pynter herhjemme på hylden ude på badeværelset.

Fleurs de l’Himalaya eau de parfum til os damer er inspireret af Orienten. Denne fremtrædende parfume fra Valley of Flowers maler et portræt af en næsten umærkelig brise, der vandrer igennem Himalaya-bjergenes fredfyldte landskab i det hellige Tibet. Kraftig antydning af vild orkide blandet med raffinementet i Himalaya-pæon, og rundes af med et diskret præg af cotton musk. Unik parfume, der med tid langsomt afslører sin spændende natur.

Et lille ud plot af parfumen, og det hele er så sandt som det er skrevet. Den dufter himmelsk, og den er spændende i duften.  Duften går heller ikke hurtigt væk, den bliver hængende, og gør at man ikke kommer til at lugte, det vil vi helst ikke ;-). Jeg er fast forbruger af den nu, og hvis I vil prøve den så kan den købes HERKender I til Rituals? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I MIN SØGEN MED LYS OG LYGTE