ET GLÆDELIGT ØJEBLIK + YNDLINGS RITUALS

RITUALS MAKEUP | NATURLIG ÆDELSTEN

Godaften, håber I har haft en god men kold dag. Her i Hjørring har det sneet en lille smule, men nu håber jeg på varmere dage snart. Jeg døjer som sagt med urenheder i mit ansigt, og til tider er det virkelig slemt og så skal der ikke meget til at få min hud til at blive endnu mere irriteret end i forvejen. Derfor har jeg søgt efter makeup der gerne skulle være parfume fri, og det er mit yndlings mærke ‘Rituals’ så det kunne ikke være mere end perfekt! Faktisk kendte jeg slet ikke til at Rituals lavede makeup, troede kun det var parfumer, og cremer med forskellige dufte, men der blev jeg snydt. På den gode måde! Jeg har modtaget en skøn skøn pakke for et par uger siden, hvor jeg kunne pakke alt dette ud med et smil i øjnene, det var virkelig en fornøjelse at åbne op for et nyt og spændende mærke. Rituals, laver mange forskellige ting, og det jeg har fået er alt sammen noget jeg kunne bruge og er rimelig glad for.

MIRACLE BRONZING POWDER NATURAL: Noget jeg bruger rigtig meget er en Bronzepudder som giver en magisk og sund glans i hele ansigtet, det gør at man ikke ser så bleg ud, og det ser helt naturligt ud.  Bronzepudder er beriget med den ældgamle ædelsten Ametyst, en særlig ædelsten, som hjælper med at give huden energi og vitalitet. Den er silkeblød og så er der fire forskellige farver I den.
Den er mild for ansigtet på grund af naturlige ædelsten. Og det bedste er at den er parabenfri og parfumefri. I kan få den her til 225 kr.

SUNGLOW PEACH: Jeg går ikke rigtig med pudder, andet en bronzer, så for at få lidt spil ved mine kindben, bruger jeg en glans pudder som er beriget med Ametyst der har en delikat blød tekstur, som gør det muligt for huden at trække ånde. Det er virkelig en smuk pudder, og bruger den hver evig eneste dag til at give mine kinder det smukkeste look. Det giver en strålende rødhed eller gør det lidt mere iøjnefaldende. Blandingen af ??5 farver sikrer en naturlig tonet glød. Igen ingen parabener eller parfume. I kan få den her til 225 kr.

MIRACLE POWDER BRUSH: Noget jeg elsker det er at få nye børster til at lægge en fin makeup med, det gør pludselig at det hele bliver nemmere og går som en leg. Jeg er den type der altid glemmer at rense mine børster for støv, møg og makeup rester tit, så det er rart med lidt nyt engang imellem. Denne Powder Brush er både fyldig og super blød. Den bruges til en flot jævn lægning af pudder på ansigt ned til kavalergangen
Den har en yderst Professionel holdbar kvalitet, samtidig er de 100% dyrevenlige og er fremstillet af den fineste kvalitet af syntetisk hår. I kan få børsten her til 190 kr. 
Det er heller ikke særlig tit jeg ligger en fuld makeup og derved bruger læbestift til at afslutte med, men vil så gerne blive bedre til at bruge noget andet end bare pudder og kinder rød det bliver for kedeligt og ensartet derfor har jeg også kastet mig ud i en læbestift man kan se lidt på læberne.

LIP STICK – NUDE PINK:  Jeg er slet ikke den store makeup bruger og derfor går jeg heller ikke med læbestift, jo en man slet ikke vil lægge mærke til. Men nu har jeg fået den smukkeste Nude pink læbestift hjem fra Rituals, så den skulle prøves på og den er så fin. Det er en langtidsholdbar læbestift baseret på rubin for en meget luksuriøs og intensiv farve som i også kan se på billederne. Læbestiften har en meget fyldig og cremekonsistens og føles herligt blød når den påføres. Den holder i op til 8 timer.  Den findes i 10 fantastiske farver som alle er fugtgivende og plejende. Nude pink har en fin glas og gør læberne mere fyldige med de naturlige ædelstene.  I kan finde læbestiften her for kun 145 kr.  Og så er den ovenikøbet køn at se på, og let at have med i tasken, eller jakken!
MIRACLE CONCEALER CLEAR: Jeg har mange ujævnheder forskellige steder I mit ansigt og derfor bruger jeg en concealer som er baseret på Ametyst, der camouflerer små pletter og ujævnheder som man gerne vil have væk eller mindre. Den hjælper også med at gøre huden under øjnene lysere og dækker over mørke rande under øjnene. Jeg synes farven er super fin, og den passer helt perfekt til mit ansigt, og det er jo skønt. Jeg er rigtigt glad for den og så fås den i 3 smukke farver. I finder den her til 140 kr.
Har også en mascara fra mærket og andet, men det kommer senere. Jeg er i hvert fald utrolig glad for de produkter og er vildt glad for de er parfumefri, så min hud kan ånde, og ikke laver flere og flere bumser, når jeg bruger makeup. Det kan også mærkes når man ligger makeuppen, den er slet ikke så fedtet og man mærker næsten ikke man har noget på – det er SÅ fantastisk og kan klart anbefale jer at prøve Rituals mærker I vil ikke fortryde det et sekund. Har i prøvet noget fra Rituals? Kan I lide mærket? Skal i prøve noget af det jeg anbefaler? 

4

 • Lyder til at være nogle gode produkter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rituals er helt klart et af de mærker, som jeg er så glad for at have stiftet bekendtskab med efter jeg er flyttet til Amsterdam. De laver sådan nogle lækre produkter! Jeg har dog ikke fået afprøvet deres makeup endnu, men det lyder helt sikkert til, at de også er gode til at lave det (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg anede ikke Rituals lavede make-up, så tak for tippet !
  Jeg har lovet mig selv, at mit næste make-up køb skal være af mærket MIILD. Det har virkelig fået gode anbefalinger for folk med sart hud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fine produkter! Jeg har ikke selv testet nogle af deres ting endnu, men jeg hører mere og mere om dem, så det kunne da være, man snart skulle hoppe med på vognen 🙂 <3
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET GLÆDELIGT ØJEBLIK + YNDLINGS RITUALS