STILRENE SHAMPOO OG CONDITONER I LÆKKERT DESIGN

GÅR DU OG DRØMMER OM NYT SOVEVÆRELSE?

Det er fredag, og vejret ligner ikke ligefem noget man har lyst til at være ude i, øv. Jeg får påskeferie klokken 15:00, og så har jeg en hel uges ferie og det glæder jeg mig SÅ meget til, der skal slappes af, hygges og ryddes op i mit lille hjem – roderiet er blevet til meget, upsiii. Det er tid til at få kroppen ned i gear, være sig selv i afslapnings tøj og den populære ”mor” knold, som jeg så godt kan lide. GLAD!

I dag har jeg sådan lyst til at flytte i en større lejlighed hvor jeg kan indrette mit soveværelse til punkt og prikke, gerne smukt og i lyse farver, med en grå væg som kan gøre rummet lidt mørkt som man kan finde ro til at sove. Planter skal være velkommen, og pæne pynte genstande skal gøre det hele lidt mere indbydende og gør at man føler sig velkommen i sit eget soveværelse. Det skal være stedet hvor jeg står og er tilfreds. Drømmene er store, og de bliver kun flere og flere. Jeg elsker at drømme om store ting, for at håbe de går i opfyldelse. Har du nogle ideer til et fedt soveværelse? Hvad synes i om disse fede soveværelser? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STILRENE SHAMPOO OG CONDITONER I LÆKKERT DESIGN