MODERNE HUSHOLDNINGSMIDLER

I FUCKING DID IT!!!

Idag er en fantastisk dag og derfor vil jeg gerne dele det hele med jer fordi i følger mig i tykt og tyndt, det er jeg vanvittig glad for at i stadig er trofaste og ser med hver/hver anden dag. TAK! I December begyndte jeg på kørekort og har virkelig taget tilløb til at komme igang med det forløb, da jeg altid er så pisse nervøs for nye udfordringer og det er noget som spænder ben for mig rimelig tit. Begyndte så i December og desværre var jeg ikke verdens mester til at køre og det fortalte min kørelærer mig også at jeg fejlede rigtig meget og at der nok skulle flere timer til før jeg vil få mit kørekort i hånden og det gav mig selvfølgelig et stort knæk i selvtilliden og gjorde jeg blev endnu mere nervøs og ked af det, rigtig ked af det oveni alt det har jeg lidt stress, og har ikke haft det særlig godt med mig selv, mit liv har simpelthen ikke givet særlig stor mening. Hver gang jeg satte mig ind i bilen sagde jeg ”er altså nervøs” og det er jo dumt at sige det fordi så bliver man ekstra nervøs.

Men så sagde min kørelærer en dag at jeg skulle holde op med at sige sådan for det ville slet ikke gavne mig i denne proces, han vidste det var svært for mig at indse at jeg ikke måtte tænke sådan, han fik mig dog til at tænke gode tanker om mig selv og min kørsel. For en dag sagde jeg højt ”Nu vil jeg fandme have det kørekort”, fuck hvor det hjalp meget, det har virkelig gjort at jeg har forbedret mig fuldkommen på min kørsel. Det har været en hård tid for mig med både mange tåre og svære tider hvor jeg havde lyst til at give op og bare glemme det hele for en stund, men også en masse glæde og klap på skulderen fra min kørelærer som har givet mig et kæmpe selvtillid boost. Jeg har alt i alt kørt 5 – 6 timer ekstra, dumpet en teori prøve og kommet ud med 1 enkel fejl på nummer to.

IDAG gik jeg op til køreprøven og var faktisk ikke nervøs først da den prøvesagkyndige satte sig ind i bilen og vi gav hånd, der begyndte mine tænder at klapre en del, og det tror jeg han så for han brugte måske 5 minutter på at snakke med mig inden køreprøven startede. Han sagde til mig at hvis jeg havde spørgsmål skulle jeg bare spørge for der var ingen dumme svar, eller spørgsmål – perfekt! Han var super venlig og gjorde hele oplevelsen superren for mig. Jeg glemte engang at blinke til siden da jeg skulle lave en trepunktesvending men jeg kiggede spejl, spejl, skulder og måske han har tænkt jeg ku’ alt, for prøven tog ikke særlig lang tid og så fik jeg det længe vente kort i hånden, og hold kæft hvor blev jeg overlykkelig, med tåre i øjnene fik jeg kortet i hånden, og hvor er jeg glad. INTET kan ødelægge min torsdag nu, og hvor er jeg bare stolt af mig selv for har gjort noget grænseoverskridende som lykkes. Kan slet ikke forstå at jeg har fået et kørekort nu.. HAPPY!  Smilet på mine læber kan ikke blive større og bredere, kan så også mærke at der er faldt en kæmpe byrde væk fra min skulder, for jeg har virkelig overtænkt på dette forløb og derfor har jeg ikke haft det pisse fedt. Men nu er det slut og nu er jeg dæleme træt, meget træt. En lur skal der vidst til efter skole. Ha’ en god dag!

10

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MODERNE HUSHOLDNINGSMIDLER