SMAGEN AF NEM, GOD MAD PÅ EN SOMMER DAG

MODERNE HUSHOLDNINGSMIDLER

Modtaget i gave: Humdakin. Et nyt dansk firma, som designer og producerer kvalitets- og miljøbevidste produkter til den moderne husholdning og hudpleje uden parabener. De er alle  inspireret af de danske kyster og skove, og indeholder nordiske ingredienser; havtorn, kamille og salvie der alt sammen tilføjer produkterne en skøn & behagelig duft og leverer et effektivt resultat, uden at skade på huden. Jeg har købt lidt hjem fra Designme.dk, for har aldrig prøvet dem og det skulle der laves om på! Humdakin Strikket håndklæde: Jeg blev hurtigt forelsket i Humdakins flotte lille håndklæde som er beregnet til køkkenet. Håndklædet er lavet i det lækreste perlestrikket økologisk bomuldsgarn og måler 45×70 cm. Det kan benyttes til det hele og man kan få det i alverdens farver og det er blevet mit nye yndlings håndklæde. Designet på kluden er fint, og så valgte jeg det i den sarte lyserøde farve fordi jeg gerne ville tilføre lidt farve i mit køkken. I kan købe det HER til 125.- Humdakin håndsæbe – anti lugt: Jeg har aldrig nogensinde hørt om en flydende anti-lugt sæbe, så den måtte jeg bare have. Den er helt ideel i køkkenet. En dejlig sensitiv sæbe med naturlige ekstrakter fra rødt tang, der sikkert og effektivt fjerner lugte fra f.eks. fisk og skaldyr, løg, hvidløg osv. Den efterlade hænderne dejlig bløde og med en behagelig mild duft som er skøn at dufte til.  Jeg kan sige at den virker som har stået med hænderne i løgene tit og bagefter tager jeg lidt sæbe på og skylder det af, og BUM – lugten ER væk! Den koster 210.- i købe den HER.

Alt i alt er jeg pænt glad for Humdakin mærket og det har virkelig taget mit hjerte med storm på få sekunder, bare designet på emballagen gør at man næsten savler efter mærket og det er i øjnefaldende. Priserne er ganske fine til det man får for pengene. Mærket skal jeg helt sikkert have en masse mere fra. Kunne godt tænke mig at prøve hånd lotion, og rengørings midler. Kom penge, kom nye Humdakin produkter, haha! Har i prøvet noget fra mærket? Kan i lide det? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMAGEN AF NEM, GOD MAD PÅ EN SOMMER DAG