FILM ANMELDELSE: Baseret på virkeligheden

JEG HAR GENVUNDET SELVTILLIDEN MED SILKY BEAUTY | FØR/EFTER

Reklame: Her kommer et grænseoverskride indlæg, fordi jeg viser billeder af min hud fuldkommen i udbrud og noget jeg ikke selv har kunne gøre fra eller til, har græd ti tusinde tåre, dækket min hud med alt for meget makeup og bare set med de forkerte øjnene på mig selv..
Jeg har været så heldig at få lov til at teste nogle piller der skulle hjælpe med at skabe balance i ens hud og gør den pænere inde fra med 6 forskellige urter. Pillerne er fra mærket Berthelsen og kan købes hos dkpharma.dk, hvor der er utrolig mange forskellige produkter at vælge imellem, og jeg er vildt fan fordi det er natur piller, og så er de også veganske hvis man står i samme situation som mig, så kan alle tage disse også gravide. De koster 229 kr det er lidt til den dyre side, men hvis man finder et produkt der virkelig hjælper en, så betaler man gerne prisen.

Her er de skønne ting der er i pillerne;

  • Vindruekerneekstrakt beskytter huden mod frie radikaler
  • Agerpadderokke holder huden blød og smidig 
  • Grøn Te indeholder stærke antioxidanter som holder hudcellernes DNA intakt og beskytter huden mod UV-stråler 
  • Schisandra beskytter huden mod oxidativt stress
  • Amla er en stærk naturlig kilde til C-vitamin 
  • Rosmarin ekstrakt støtter udrensnings funktionen 

Jeg har i godt og vel 3 uger været på pillerne, lidt on/off fordi jeg er pisse dårlig til at sluge piller og jeg kan nærmest kaste op ved tanken om at skulle tage sådan en sag. Nå, man tager 2 om dagen, man bestemmer selv om det er to på engang eller 1 om morgen, og så om aften – det er noget man aftaler med sig selv. Jeg har valgt at tage begge to, og hvis i har fulgt med på Instagram så tager jeg medicinske piller som er noget jeg har fået på recept fra lægen(det skal lige siges de ikke giver pillerne til alle, man skal virkelig døje, og i langtid). Pillerne hedder Doxycyclin Orifarm hvor jeg tager 1 om dagen.

Jeg startede med at tage pillerne fra lægen først og lade den ‘virke’ først, for de første par gange der kastede jeg op af pillen, da jeg tror min krop ikke kunne tåle den, men blev ved med at prøve og der gik en uge før jeg ordenligt kom igang med at tage dem. Derfor har jeg taget ‘Silky Beauty’ i 3 uger sammenlagt nu, hver dag. Jeg kan ikke sige med sikkerhed om mit flotte resultat som i kan se på billederne herunder er begge pillers skyld i samarbejde med hinanden eller om der er nogle som er bedre end andre – ved bare man bliver mere glad og ens selvtillid til at vise sig udenfor er større.

Jeg går ikke med makeup lige nu, og min hud er blevet så pænere og der kommer engang imellem lige en enkel urenhed men det siges også at man på kuren gerne skulle få flere urenheder i de første 14 dage fordi huden udrenser sig. Det er ikke sket for mig, har fået et par enkle men så heller ikke andet, end det. Jeg kan virkelig anbefale til alle jer søde piger, og voksne der læser med nu, at prøve pillerne ellers gå til jeres læge og spørg om noget lidt stærkere – dog er jeg lidt i mod at få medicin for at fjerne urenhederne, men jeg blev nødtil det da, i kan se hvor galt det første billede så ud..

Har ikke prøvet at have min menstruation endnu på begge piller, så jeg kan ikke svare på om min hud går helt amok op til eller bagefter, men måske der kommer en opdatering når jeg har været på pillerne i lidt over en måned igen. Jeg kunne bare ikke vente med at dele min glæde med jer andre unge piger, voksne og måske drenge som døjer. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FILM ANMELDELSE: Baseret på virkeligheden