DET BLIVER DU SPURGT OM NÅR DU ER UNDER 1.50 HØJ

UPDATE PÅ FØTEX SITUATIONEN

God formiddag følgere, hvor er det bare et skønt vejr i Hjørring i dag, solen skinner men det ser godt nok ud til det trækker op til regnvejr, det var ærgerligt – for er så vild med det gode vejr, solskin er det bedste. Jeg vil lige smutte forbi for at fortælle jer omkring min første måned i Føtex, hvis i selvfølgelig har lyst til at høre omkring det, haha.

I lørdags kunne jeg fejre min første måned i Føtex Hjørring med et brag, ikke at jeg fejret det med et brag for hvis jeg husker rigtigt lagde jeg herhjemme på sofaen og var møg træt, haha. Nå. Ved slet ikke hvor jeg skal begynde for der er faktisk ikke særlig meget at fortælle jer omkring, havde bare lyst til at I skulle vide hvordan det går – here we go’, det går faktisk skide godt, og bliver rost til skyerne og har allerede været igennem en del på den første måned, og det er fedt! Har haft weekends vagter, og allerede om under en måneds tid står jeg og skal have vagter fra 6 – 18 i weekenderne, HELT alene med en ung arbejder og det er jeg meget spændt på, for er den type der godt kan lide at støtte sig op til en der ved hvordan det hele skal stå, være og gøres men mon ikke jeg nok skal lærer det? lad os håbe det.

De troede efter 14 dage at jeg ville give op og smide håndklædet i ringen, men er en keeper og bliver ved til det sidste, at opgive noget så godt og så god en elevplads er ikke noget jeg kunne finde på at gøre. Det jeg nok havde svært ved er alle de tunge tunge kasser som jeg løfter rundt på hver dag og når de skal stables kommer jeg mange gange på prøve og det giver sved på panden og kæmpe guns, mine mormor arme er i hvert fald for længst væk, og tror ikke de kommer igen i løbet af de her to år i hvert fald, haha. Det er hårdt at være 1,46 høj så der er fundet mælkekasse frem til mig, så jeg i det mindste kan nå de øverste hylder på lageret, det grinte vi meget af.

I sidste fredag fik vi noget travlt da varene blev leveret for sent, så mine små ben kunne nærmest ikke følge med i farten, og må sige det var stresset for mig at prøve det, og man havde ikke 2 minutters tid til at trække vejret før alt var på plads og gjort klar til kunderne, føj for en skefuld – det var dæleme hårdt og klokken 10 om morgen sagde mine skridttæller allerede 11.000 skridt, vildt? JEEEEPS. Men hold op hvor er det fedt at løbe stærkt også.

er så glad for min elevplads og kunne ikke ønske mig et bedre sted, selvom det BARE er frugt og grønt, så skal det altså ikke skræmme en for det er pis hyggeligt og elsker at være i nærheden af kunderne som flittigt spørger mig til råds hverdag, ja der er altså også spørgsmål i min afdeling, hihi. Jeg er glad, og for det ikke skal være løgn har jeg meget mere energi og overskud nu end jeg nogensinde har haft i mine sidste år i skolen – er det ikke bare cool?!

Forresten så skal jeg på mit første skole ophold på mandag, og det bliver vildt fedt og hårdt, det er jeg sikker på. Hvad jeg har hørt i krogene, og rundt omkring så bliver det ikke lut og lagkage, og man er hele tiden på, nul fritid, lad os se hvordan det kommer til at gå. Håber i nyder weekenden i fulde.

 

1

  • Dejligt det går dig så godt <3
    GLÆD DIG til skoleopholdene! Specielt modul 1! Det var det bedste ved hele min elevtid i Bilka, jeg elskede simpelthen Bøgehøj og lærerne deroppe. Hvis du får Kim eller Aino, så hils endeligt og husk at nyde det. Det bliver det fedeste! <3
    Kram,

    http://nikkilund.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET BLIVER DU SPURGT OM NÅR DU ER UNDER 1.50 HØJ