Julegave ønsker #2018

iDEAL OF SWEDEN &.. SPAR OP TIL 30%

Reklame: Jeg er ikke særlig imponeret over diverse covers man kan få til mobilerne, mest fordi de fleste er klodset og grimme at se på, men når jeg er så klodset er et cover virkelig en god inventering for mit vedkommende. Jeg er ikke typen der går ud og giver dyre domme fordi min telefon skal se  fin ud, da en Iphone i sig selv er rigtig lækker, jo.

Men har dog altid været forelsket i Ideal Of Sweden og Richmond & Finch som laver moderne og virkelig fine covers med nogle virkelig nuttet og kvindelige motiver på, eller designs. Jeg har selv lige modtaget disse to både et fra Ideal Of Sweden og Richmond & Finch som jeg knuselsker allerede. De er enkle og stilrene som vi kvinder kan lide det, og så er de bare total Instagram venlige, hvis man altså er til sådan noget ;-). Lige nu kører mobilcovers.dk med en masse procenter da det er Black friday, og lige nu kan i faktisk spare mange penge på at købe et cover hos dem. F.x kan i spare 30% på ALT fra iDeal Of Sweden, de har nogle virkelig fantastiske covers, så det er med at slå til hvis i vil være heldige. Men hvis i er mere til Richmond & Finch så er der også 20% at hente der, waow siger jeg bare. Jeg har nøje udvalgte to covers fra Mobilcovers.dk fordi jeg virkelig manglede noget nyt og spændende til min Iphone, og de passer helt perfekt og så er de virkelig kønne! Jeg elsker dem og er SÅ glad for jeg tog lige præcis disse. I kan se dem på billederne, er de ikke bare fine? I kan finde et kæmpe udvalg lige HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegave ønsker #2018