Sundays craving

Julegave ønsker #2018

Okay, min ønskeliste er altså lidt længere end det i ser på collagen her, men da mit redigerings program til at lave collager ikke findes mere og jeg ikke rigtig kender andre steder bliver det til disse kedelige collager. Kender du et program der er gratis hvor man kan sætte tingene ind på modtager jeg dem med kysmund!

I år skal jeg holde jul med min mor, og min familie det glæder jeg mig meget til og derfor bliver jeg også nødtil at komme ud med julegave ønskerne så der kan købes ind. I år har det været svært at finde nogle ønsker fordi jeg sådanset har alt hvad hjertet begær, men min kærlighed for Royal Copenhagen er dog vokset urimeligt meget her på det sidste og derfor er der mange flere ønsker med det i år.

Højest på ønske sedlen står der et kamera, men det ved jeg at jeg aldrig nogensinde vil få i en julegave da det koster kassen, haha. Så ellers er det Bylassen stagen der står højest med Royal Copenhagen. Men egentligt ønsker jeg mig også rigtig meget tøj, og en rejse til et varmt land, mon jeg får det? Næppe!  Jeg glæder mig sådan til jul, og December måned, det bliver så hyggeligt og håber jeg har overskud til at få ryddet op inden D. 1 så jeg kan pynte op til jul, det har jeg nemlig ikke gjort endnu. Er lidt bagefter i år, også med julegaverne upsiii. Men jeg håber at julemanden er sød ved mig i år, og nogle af tingene ligger under træet på juleaften, kom sne, kom gaver og kom jul. Håber I får en dejlig weekend.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundays craving