Temporary home for 30 weeks

Nicehair // krops produkter

IMG_1320ælk IMG_1383wet IMG_1384kjghHer får i de sidste 2 produkter fra Nicehair, som også fortjente et indlæg for dem selv. Det har været langt tid under vejs, men der har været mange andre spændende ting, som kom først i rækken, som at starte i skole, pakke til skolehjemmet. Men det er jo ikke det som indlægget skal handle om overhovedet.

Australian Native Botanicals Exfoliating Body Scrub: Et super godt produkt, som jeg er rigtigt glad for, jeg fik med. Helt klart et produkt jeg vil købe hjem igen, hvis jeg løber tør en dag. Det er en sindsyg lækker skrub, som virkelig dufter godt, men kan ikke fortælle jer hvad duften, dufter af, eller man kan godt dufte lidt kanel. Det er en skrub som skal bruges i badet, man kan vidst bruge den over hele kroppen. Skrubben er med til at gøre huden ekstrem babyblød og rigtigt dejlig. Den indholder virkelig mange naturlige ingredienser, som f.eks. bjergpeber, acaciefrø, og så selvfølgelig de rene æteriske olier fra ylang ylang, og kanel, som giver en opfriskende virkning, samtidig med at huden bliver helt ren og babyblød at røre ved. Det, som giver skrubben, er fint knuste valnøddeskaller, som er blandet med den fugtgivende jojobaolie, avocadolie, sheasmør, sesamolie og kakaofrø olie, som giver den helt vidunderlige bløde hud, man mærkes nærmest som en baby, når man har brugt produktet et par gange, hvis ikke første gang. Skrubben kan man sagtens have med på rejsen da den er i en fin rejse størrelse 50 ml. lige nu koster den 39-. HER. Jeg kan klart anbefale produktet til jer derude. I kan også læse derinde hvordan produktet skal anvendes når man bruger det i badet, man skal gerne have en lille svamp, men tror sagtens det kan virke uden, hvis man ikke har en derhjemme.

Eve Lom Day Cream: Jeg har gået i 100 år og sagt til mig selv hver dag ”køb dig nu en god og lækker dag creme” men det er aldrig sket for mig, så da jeg fik chancen måtte jeg havde denne lækre sag hjem. Synes designet er rigtigt fint, og den lille bøtte er jeg fan af, selvom man får det under neglene når man skal proppe det i ansigtet. Der er 50 ml i, så den er virkelig perfekt til rejser eller måske med i tasken til om dagen. Eve Lom Day Cream er til tør, normal og kombinerede hud. Jeg har en normal hud men samtidig er den også tør et par steder, så jeg bruger flittigt denne creme engang imellem svier det en smule at tage den på, men det er hvis jeg har et åben sår, eller noget i ansigtet. Den indholder en særlig sammensætning af avocadolie, kakaosmør, sesamolie og selvfølgelig glycerin som er med til at give huden den pleje, som huden skal have og hjælper med at holde huden dejlig blød og skøn. Cremen har en virkelig dejlig konsistens, som er med til at gøre, at cremen hurtigere trænger ned i huden, hvor den giver ekstra fugt til de trængende områder ved hoved eller hals. Den er med til at bevare hudens naturlige indhold af fugt og efterlader overfladen med en fin og mat finish. Den kan påføres på Hals og i hovedet, den dufter ret så kraftigt. Lige nu kan man få den til 299.-  for 50 ml. HER. Jeg er fan! Når jeg løber tør, skal den straks bestilles hjem igen, for den gør virkelig min blød ekstrem blød, og virkelig lækker at røre ved. Den er rigtigt god selvom den svier af og til at proppe på, men det går væk efter 4 sekunder. Det godt være prisen lyder sindsyg dyr i jeres øre, men hvis produktet virker, så er prisen ingen sag, for sådan en lækker creme, som denne, og det bedste er at cremen ikke er så tynd, som den løber ligeså snart man får det på fingerne, det er en rigtigt fed creme. Jeg bruger den altid kun om morgen, hvor jeg smører et passende lag i hovedet, og lader det sidde i 5 – 6 minutter inden jeg propper det forskellige makeup i ansigtet, for så har jeg givet det, det fugt som er godt.  Hvad synes i? Kender i allerede til produkterne? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Temporary home for 30 weeks