New year, part three

Mit år | Året som er gået.

Jeg ved godt der er kommet mange indlæg omkring året der er gået, og omkring min nytårs aften. Men nu vil jeg bare skrive lidt om det år som er gået, både noget omkring mine nedture, optur og en hel masse andre. Jeg synes året er gået rimlig hurtigt, og tiden er gået utroligt stærkt.. Men nu vil jeg begynde helt forfra tror jeg.

Jeg har blogget i rigtigt mange år nu, eller 2 – 3 år, kan ikke huske hvornår jeg startet, eller jo! Men jeg startet aller først på Blogspot, og har fået en masse ris og ros og fået afvide jeg gjorde det godt! Men så gik det lige pludseligt ned af bakke, jeg stoppede med at blogge og jeg kunne slet ikke finde inspiration eller nogle ting. Så jeg holdte mig en lang pause.

Jeg holdte pause fordi jeg startet på Aabybro ungdomsskole, hvor jeg fik et nogenlunde skønt ophold  så længe det varede. Da vi kom længere ind i året var jeg træt af at gå der, jeg gad virkelig ikke stå op om søndagen og tage derop, jeg var så træt af efterskole livet. Men til sidst da der kun var nogle måneder tilbage, gik alt galt overfor mig jeg kunne ikke holde det ud mere, efter en smule mobning som har været forgået på vores værelse. boede med 3 tøser. Jeg blev kaldt nogle ting som fik mig til at koge fuldstændig over. SÅ jeg pakkede mine ting og tog hjem, og gik hjemme i en måned eller noget fordi jeg ikke kunne starte på en anden skole, desværre. SÅ jeg fik to ugers praktik i en børnehave og det gik ret godt for mig.

I oktober måned, D. 6 rykkede jeg over på bloggers delight, og med det samme købte jeg mig til at blive PLUS bloggere. Jeg brugte flere timer på at finde ud af bloggers delight, på at få min side igang, og der er bare sket fremskridt, da jeg startet havde jeg vidst 7 på min bloglovin, og nu har jeg over 100, det har jeg gjort godt. Men det ikke kun på grund af mig? men på grund af jer, tak fordi i har hjulpet mig så langt herinde på, det er jeg såååå taknemlig for.

Jeg har også haft en masse nedture, som har ramt mig hårdt. Jeg har ikke rykket mig særlig langt i forhold til det der er sket for nogle år tilbage, hvor jeg havde hjemme røveri. Jeg var alene hjemme og pludselig stod der en vildt fremmede foran mit ansigt. Jeg kan stadig den dag idag, ikke være alene hjemme, om aften eller om natten. Men i dette år vil jeg kæmpe med min frygt og måske se om jeg kan få hjælp til at komme i hypnose, for at se om det kan hjælpe mig med mine problemer, der er virkelig mit aller største ønske at blive fri for at være bange og frygte det værste. Men det er bare utroligt svært for mange at forstå hvor dybt det egentligt sidder inden i mig. Jeg skal virkelig kæmpe i dette år, og det vil jeg også.

Før oktober måned besluttet jeg mig for at spare op til et rigtigt godt kamera og det har taget mig mange måneder, for først i December køber jeg det kamera, som jeg virkelig har ønsket mig i alt den tid, men nu kommer der bedre kvalitet på bloggen, men skal bare lærer kameraret rigtigt at kende og så skal det nok gå! Det virkelig et rigtigt godt køb.

Efter sommerferien 2012, begynde jeg på min gamle skole i en speciel klasse, eller ikke som sådan. Men en klasse der hjælper folk som har svært ved at læse, stave, eller svært ved alt muligt. Jeg har meget svært ved Matematik, og så Engelsk, så det er noget jeg har kæmpet med indtil nu. Eller mit matematik er desværre ikke blevet særlig meget bedre, men der er stadig lidt tid tilbage endnu. Hvor jeg kan kæmpe med det. Men mit Engelsk er blevet meget bedre, synes jeg selv. Men det halve år der er tilbage, skal der kæmpes mere. Jeg vil rigtigt gerne kunne en masse Engelsk inden år er slut, og inden jeg skal have alle mine eksamer. Det har ikke været det aller bedste år for mig, for den klasse jeg kom i, har der været mange problemer, hvor nogle ikke mødte op, andre ikke gad lave det de blev bedt om og jeg ved ikke hvad. det har påvirket mig lidt. Men jeg må bare kæmpe videre med det også. Jeg skal nok klare mit skole år. Da jeg jo går om det anden gang jeg går i niende klasse. Men sådan er det, og jeg skal og vil klare det.

Jeg har mødt en masse nye mennesker at kende, været til en masse fester, og hygget mig igennem året som nu er gået. Jeg er især rigtigt glad for at møde alle jer som bloggere, alle jer som kommer med en masse gode og nogle gange dårlige kommentar på bloggen. Jeg er rigtigt glad for alle jer der følger mig, og bare siger til mig at jeg skal kæmpe videre med min blog. Jeg vil kæmpe til det sidste!!

Jeg har lært meget igennem år 2012, jeg har også glemt en masse ting. Men nu er vi gået ind i et nyt år, og et nyt kapitel skal startes, jeg bliver 18 år, skal til at begynde på en uddannelse, finde mig et arbejde, tjene en masse penge, og måske igang med et kører kort. Jeg er ved at gå ind i de voksnes rækker, jeg skal til at betale mine ting selv, tjene penge til det jeg gerne vil, for når jeg først er fyldt 18 i Oktober måned er der ingen børne penge til mig mere. Det er slut. Men indtil da vil jeg lige nyde mine 17 år, hæhæ.

Tak til jer som har fulgt min blog helt fra starten af, og tak til jer der har delt min blog, og tak til alle jer der kommer med både negative og positive kommentar. Jeg håber på et nyt og godt år. Hvor der måske kommer nye til, måske falder nogle fra, og andre tager en pause. Hvem ved? Men ihvertfald tak til alle jer der stadig følger med, og kommer med en masse kommentar til mig, om hvad jeg kan gøre bedre og hvad jeg ikke behøves at gøre bedre. I er virkelig skønne alle sammen.
Hvad synes i om dette indlæg? Hvad kan jeg gøre bedre på min blog? Hvad synes i om de to billeder?  

5 kommentarer

 • Fint indlæg :-) Måske vi kan følges?

  Knus
  amandavang.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Korning Lund

  Jeg ønsker dig i hvert fald et godt 2013 år :)

  knus
  http://katrinekorning.bloggersdelight.dk/
  Jeg har Stine A giveaway på bloggen, hvis du er interesseret :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hvor er det flot at du deler det med os! Og hvor har du været mange ting igennem! Bare bliv ved med at være stærk! :)
  Håber du vil kigge forbi min blog igen snart <3
  xoxo

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kathrine johansen

   Tusinde til Amalie, ja jeg har været lidt af hvert igennem, der self osse ting jeg ikke deler på bloggen, som er flere år gamle, som stadig sidder inde i mig. Men tak jeg bliver ved med at være stærk og kæmpe :).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New year, part three