My story

Acne Killer

Jeg er næsten lige kommet hjem fra skole, og havde egentligt tænkt mig at gøre det i aften, men synes virkelig mine urenheder er så trælse at se på, så lige nu har jeg proppet en lille maske i ansigtet af mig selv, bare i T området. Den er virkelig nem at påføre, og den er ikke særlig flydene, så den er virkelig let at have med at gøre, og påføre i ansigtet. Jeg har næsten siddet med den i 30 minutter nu. Så den skal snart af og så må vi se om den allerede giver resultat, eller om det bare er noget plader, man giver 99 kr for. Jeg håber den er let at hive af og det ikke gør særlig ondt, haha!

Jeg har rigtigt mange urenheder fortiden, så det ville være perfekt hvis den virkede og faktisk kunne skille mig af med alle mine bumser, og hudorme, som sidder rundt omkring i ansigtet på mig! Men det kan den måske ikke med det samme, men ville være så skønt, hvis den virkelig kunne gøre det.  Nu har jeg pillet masken af, men det tog mig en krig, da jeg synes det gjorde en lille smule ondt at få af, for den tog virkelig fat i ansigtet på mig, men har fået en rigtigt dejlig og blød hud, og man kunne godt se at masken havde taget nogle af mine urenheder! Men det godt være det ikke virker første gang, men anden gang? 😉 Jeg vil ihvertfald have den på igen! Den kan klart anbefales, hvis i går og mangler en ansigt maske! Har i prøvet Acne killer før? Hvad var jeres oplevelse med den? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My story