Outfit #19

memories // Pets

IMG_0640fef IMG_9393khIMG_9723ohjIMG_9394hrfVed altså godt man ikke kan kalde disse billeder for Momories – men de er minder for mig. Jeg har altid haft kat, ligesiden jeg var helt lille, og jeg har altid brugt dem som støtte, hvis jeg var ked af det, eller bare havde en trist dag, der bare skulle overståes. Jeg havde engang en kat der hed Trunte, jeg kunne hive den i halen, putte den i min barnvogn, og gå ned til min barndomsveninde, for at gå hjem igen med den i barnevognen. Ja, undskyld mig – jeg var ikke særlig gammel. Jeg har altid haft noget for katte, de er virkelig min lykke, og dem i ser på billederne er mor og datter, Otto og bette – det er nok de katte der har gjort mig aller mest bange, de har været løbet væk, og kommet tilbage 3 – 5 dage efter, det er virkelig en ejeres værste marerid at ens kæledyr løber væk, for man ved ikke hvor de er henne, eller hvornår de kommer tilbage igen. Men disse katte, er min lykke, jeg holder så meget af dem.  Hvad synes i om billederne? Har i et kæledyr, i slet ikke vil kunne undværre for noget andet? 

8

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #19