Share your blog and get stars

100% omtanke for dine fødder

IMG_1133okj IMG_1135okhJeg er blevet rigtigt stor fan, af god fodpleje, og det samme er min mor, da hendes fødder er utrolige ruge og trænger til en god fod behandling. Da jeg modtog Matas fodpleje produkter, vidste jeg med det samme, at min mor skulle afprøve dem for mig, for det ville være det bedste, og kunne give mig et bedre overblik over produkterne, da mine fødder er skide bløde, og det er hendes jo ikke.

Som i kan se fik jeg Matas fodsalve og Matas fodbadesalt som min mor har afprøvet. Regelmæssig fodpleje er både godt for DINE fødder, men også for dit velvære. Man kan gå sommeren i møde, med lækre, bløde og skønne sommerfødder. Og Matas fodpleje produkter er ikke ligefrem de dyreste, de koster fra 10 kr og op til 75-. De har jo en rigtigt god effektiv funktion på fødderne, så er det jo federe at købe noget der virker end, at give guld og grønne skove, for sager der måske ikke har samme funktion. I kan købe Matas fodsalve HER og Matas fodbadesalt kan købes HER.
IMG_1137kjMin mor tog igår først et lækkert VARMT fodbad, hvor vi hældte fodsalten i, cirka 3 Spsk. og min mor kunne allerede mærke da hun havde haft fødderne deri, i et halvt minut, at det gjorde hendes fødder ret så glatte, og ret bløde os. Hendes fødder er virkelig ruge, og trælse. Så dette hjalp hende rigtigt meget, Hun synes det var dejligt at prøve, og vil helt sikkert prøve det igen, og købe det – hvis det blev brugt op. Badesalten går virkelig ind og blødgøre, samt plejer dine fødder vildt meget. Det skulle os gøre dine fødder ret så sunde, og det kan vi alle sammen jo godt lide.

Bagefter smurte hun et ordenligt lag fodsalve ind i sine hæle og også under selve fødderne, og da hun skulle ud i køkkenet, var hun nærmest ved at glide, fordi hendes fødder var blevet så bløde, og det grinte vi begge lidt af. Hun masseret dem godt ind i det, og hun gjorde det imens fødderne var fugtige, for så får man det bedste resultat, og det er jo det vi alle ønsker. Alt i alt, er min mor super glad for produkterne, og det er ikke sidste gang – hun bruger dem. Jeg vil gerne have fat i resten af serien, da den allerede nu har bevist sit, og giver skide gode resultater. Min mor kan sagtens anbefale at man går ud og køber produkterne, og prøver dem, for de virker sgu! Fodpleje serien er nogen af de mildste produkter, da der er ingen eller kun en mildt parfume i. Har i prøvet fodpleje serien? Hvad synes i? 

6

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Share your blog and get stars