2. advents konkurrence

December konkurrence

konkurrence

I dag er det D. 7 December og 2. advent, hvad vi alle sammen sikkert har brug for er et panserglas, som kan beskytte vores mobiler, når vi engang imellem kommer til at tabe dem. Jeg har selv smadret min mobil flere gange på et år, fordi jeg ikke har haft panserglas på, og jeg kan fortælle jer det er en god ide, at investere i sådan et, det hjælper ihvertfald rimelig meget, og der skal sørme mange slag til at slå det i stykker, og skærmen inden under, er helt ren fra ridser. Jeg har selv panserglas på, og det er nok det bedste jeg har betalt for, for har allerede smadret min skærm igen. Der bliver fundet 2 vindere,

Regler:
– Synes godt om bloggens facebook side HER.
– Følg Mobileadds facebook side HER
– Skriv en kommentar med hvordan i har smadret jeres mobil sidst.

Denne konkurrence afsluttes engang sidst i December, ellers først i Januar. Men vinderen jeg trækker, skal selv holde øje med min facebook blog, for der skriver jeg det. Så i må meget gerne skrive jeres navn med også, som jeg kan skrive det! Jeg håber i har en fantastisk jul indtil videre, selvom der ikke er kommet særlig meget sne endnu, hehe. 

16

 • line

  Jeg tabte engang min mobil ned af trappen, det holdte den ikke til i sidste ende..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg er sådan en klodshans, jeg tabte min ned på græsset, og så var skærmen bare flækket, det så irriterende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg tabte sidst min mobil, da jeg skulle tage den op ad min lomme. Den røg lige ned på asfalten og smadrede. Kunne virkelig godt bruge et panserglas..
  – Nanna Ethel Weiling

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Har ikke rigtig sådan “smadret” nogle af mine mobiler, men har engang tabt en i toilettet og det kunne den altså ikke lige holde til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Sroka

  Tabte den ude på fliserne,da jeg ventede på bussen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Tilståelse: Jeg har ALDRIG smadret en mobil 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Bach

  Det er desværre sket alt for mange gange for mig 🙁 Jeg tror ikke jeg har haft en ny mobil i mere end en måned uden skærmen er røget.
  Jeg er så klodset, og har tabt den på køkkengulvet, på vejen og senest skulle jeg lige ryste min dyne, og havde glemt at min splinterny mobil lå ovenpå. Den røg to-tre meter op i luften og direkte ned på gulvet 🙁
  Jeg må have panserglas på den næste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Hauris

  Tabte min mobil ud af lommen da jeg cyklede 🙁 øv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille NL

  Det er længe siden, jeg har smadret min mobil, fordi jeg har brugt panserglas siden jeg købte en Iphone5s. Men har pillet så meget i det nu, at jeg er nødt til at købe et nyt. Så vil da blive super glad, hvis jeg er den heldige vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Janner

  Mig og min kæreste var på vej ud og spise, og så tabte jeg min iPhone (som kun var 1 uge gammel) udenfor, og jeg begyndte at tude… Sådan noget plejer jeg altså ikk at gøre! Suk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Amalie Clausen

  Tabte den udenfor, og den ramte en sten med skærmen nedad… ups…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Det er en lidt sjov historie.. Jeg kommer hjem fra arbejde, og er på vej ud af bilen, da jeg ser en meget gal taxachauffør foran min hoveddør. Min søn kørte i taxa til og fra skole på det tidspunkt. Og han har.. åbenbart.. skudt taxachaufføren i nakken med en nerf-gun, som han har smuglet med i tasken. Det er sådan en der skyder med bløde plastik pile dimser. Det er jo på ingen måde i orden,
  Men jeg bliver så forskrækket over mandens vrede at jeg taber min helt nye Samsung mobil og smadrer den. Så nu har jeg en smadret, ubrugelig mobil liggende, som jeg stadig betaler af på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oline Stærke

  Jeg smadrede min ved at tabe den i toilettet… og har smadret min skærm før også ved bare at tabe den.
  Jeg har en iphone 5s 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åse Lejbølle

  Jeg tabte min mobil ud af lommen på min frakke og ned på gaden – og glasset revnede i en stjerne over det hele :-(.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Seloy

  Smadrede min i sidste måned. Dvs jeg smadrede LCD’en i skærmen, så den måtte skiftes.
  Sådan går det, når man taber mobilen med skærmen nedad – på et klinkegulv…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  tabte den ud af hænderne fordi lille Magnus kom til at skubbe til mig da jeg sad og læse mails

  – hvor ville jeg blive GLAD hvis jeg skulle være så heldig at vinde den 😀
  <3 det vil værdsætter jeg af hele mit hjerte <3
  krydser finger for at jeg bliver den super heldige vinder
  🙂 hvor er det dejligt med al den juleglæde i spreder det nyder jeg 🙂
  ★˛˚˛*˛°.˛GLÆDELIG JUL*.˛°˛.*★

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2. advents konkurrence