Nike air max

Find din drømmerejse

ayana-resort-bali-indonesia bali12 Bali-Bird-Park-42410 poolsunset Bali - Kopi ayana-resort-bali-indonesia - Kopi.. Jeg sidder lige nu og drømmer mig væk til Bali og de smukke udlandske omgivelser, jeg er ved at være træt af sne, kulde, slud, og mørke morgner, nu må det altså gerne tage og blive bare lidt varmer, og lade solen skinne over Danmark igen, som man kan få overskuddet tilbage, og varmen i kroppen. Jeg drømmer mig altid væk i vinter månederne, drømmer mig til varme og tropiske lande, hvor man kan ligge og danse den af dagen lang, og få lidt farve på sin overdrevet blege krop. Jeg har fundet mig et sted som jeg helt klart gerne vil have haft besøgt i vinterperioden, nemlig Bali.. Se lige de smukke billeder, landskabet er simpelthen noget af det smukkeste, i hvert fald på billederne ovenover – jeg siger jer, at man kan finde mange flotte, og magiske billeder derfra, jeg tænkte bare WOW, lad mig komme afsted med det samme, med eller uden medrejsende, hihi. Jeg har faktisk aldrig været udenlandsk, kun 1 enkel gang til Kreta, hvor jeg virkelig nød varmen i den uge jeg var væk, og at man så kom hjem med en lille smule farve på kroppen, gjorde bare alt. Jeg elsker at opleve nye steder, og se omgivelserne – når jeg en dag har sparret sammen har jeg et par steder jeg gerne vil opleve og se med en veninde, eller måske en kæreste til den tid, hvem ved?!

Bali, er noget så smukt, og jeg vil med glæde rejse derned for at opleve deres kultur, stedet, omgivelserne, hotellet, og .. Alle de andre ting.Men noget som støtter mig meget er at Top Tours har rundrejse med dansk rejseleder, som beroliger mig, for jeg er virkelig en stor KLOVN til engelsk, og så er det en god hjælp – når der er danskere som guider en rundt på de forskellige rejser, så det er bare perfekt. Jeg vil virkelig blive overdrevet lykkelig, hvis jeg bare kunne ønske mig derned, og så jeg var der – for kulden har virkelig slået mit gode humør af led, BUT.. det kommer stille og rolig tilbage igen, tempotureren stiger ligeså stille omkring os. Men sig mig lige en gang? synes i ikke Bali er fantastisk smuk og magisk, jeg er fan!  Hvor går DIN drømme rejse hen? 

billede_1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nike air max