Student 2015

Jeg flytter…

Jeg flytter..

Måske. Jeg var ude og kigge på lejlighed i Hjørring i Fredags, den var lige mig, selvom den kun er 30 Kvm, og er i Udkanten af Hjørring. Jeg sagde ja, men står desværre ikke som nummer 1 i køen, så weekenden har været rigtig lang, men håber og krydser fingre for, at lejligheden bliver min! Jeg skal MÅSKE bo ude i et område som bliver kaldt Lundergården, hvor der er 5-8 minutters gang til indkøbs muligheder. Lejligheden består af et nogenlunde stort badeværelse, en lille entre, og så 1 værelse, hvor Køkkenet så desværre også er med i, men det er helt fint med mig, det er jo kun en begynder lejlighed. Jeg får også en lille have med, og det er jo altid hyggeligt. Jeg håber virkelig bare at jeg kan kalde mig for lejlighed ejer fra D. 1/5-2015.

Det hele er gået utrolig hurtigt, og jeg har søgt en lejlighed i et års tid nu, og endelig er det måske min tur, til at gå og indrette mit EGET sted. Derfor har jeg lavet en lille collage, med få ting som står højest på listen, som jeg gerne vil have til lejligheden. Skrivebordet står højest, da jeg mangler sådan et utrolig meget, som jeg ikke får dårlig ryg, når jeg sidder og blogger, hehe. Men spejlet, bordet og puderne er også noget der står højest på listen, de er så fine! Jeg er meget spændt på i morgen, og tror virkelig jeg får svært ved at lægge mig til at starte i aften. Kryds fingre for mig!

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Student 2015