outfit #28

MODERNE BRILLER HOS DIN LOKALE OPTIKER

untitled-1-400x400untitled-4-400x400untitled-7-400x400Dette indlæg kan alle nok ikke bruge, da jeg har følgere i forskellige dele af Danmark, og andre steder i landet. Men da jeg selv bruger briller var det oplagt at lave et lille indlæg om Crosseyes.dk er placeret lige ved siden af Cimbrertyren i Aalborg, så man kan ikke undgå af få øje på CrossEyes Aalborg. Den lille, fine og moderen butik er et friskt pust til dagligdagen med flotte briller som hænger alle steder på væggen og har hørt fra andre at medarbejderne er super søde og engraderet! Hvis i gerne vil have taget en syns prøve kan Ria gøre det gratis og hvis du så skal have briller hjælper hun dig med at finde de helt rigtige du har brug for! Du kan bestille tid online på deres hjemmeside og se hvornår butikken har åben i hverdagene og weekenderne – hvis du aller bedst kan der.

Nu bruger jeg selv briller eller kontaktlinser og har været så skide dum at smide mine dyre briller væk, så skal faktisk have fundet mig nogen nye, som kan gøre min hverdag lidt lettere, men heldigvis har jeg kontaktlinserne som hjælper mig meget, hvis jeg ikke lige har lyst til at gå og vise mig frem iført briller, man kan godt føle sig grim en gang imellem med dem på. Jeg håber du finder de helt rigtige og der er nogen i din smag, for der er så mange slags at vælge imellem, det er bare med at få kigget ind, og lidt hjælp.
billede_1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

outfit #28