Forår

NYHEDER FRA NEYE

Neye


På Collagen ovenover teksten her er der nyheder fra brandet DKNY, og er faktisk vild med de nye vare som lige nu bliver solgt på deres webshop. Dog synes jeg taskerne er lidt dyre, men det er jo også ægte læder, med kvalitet det de sælger og derfor er prisen lidt dyre end normalt. Men synes det er nogen virkelig lækre tasker, især de lidt større tasker. I kan finde nyhederne HER.

Neye er en landsdækkende butikskæde med speciale indenfor læder. Neye har 36 butikker i hele Danmark, og selvfølgelig en webshop hvor i kan finde mange af Neye’s vare på. NEYE forhandler en lang række internationalt og nationalt anerkendte brands inden for kufferter, tasker, skoletasker, rygsække og accessories. Samsonite, Rimowa, Eastpak, Fjällräven, Hercshel, LEGO® , JEVA, Adax, Belsac, DKNY, DAY Birger et Mikkelsen…. blot for at nævne nogle få. Hvis i vil se alle deres mærker kan de findes HER.

Det som jeg godt kan lide ved Neye er at de støtter kræftforskringen i Danmark, og det har de gjort i rigtig mange år, og det værdsætter jeg mere end noget andet, at et firma donere lidt af deres penge til kræften, det er et skide godt initiativ synes jeg! Kan i lide taskerne fra DKNY? 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forår