Det skal gøre ondt, før det gør godt

1. advents konkurrence

Advents kalender

På søndag er det 1 advent og jeg glæder mig som et lille barn, har allerede købt chokoladekalendere, fået sat julepynt op, og nu mangler jeg kun at købe resten af julegaverne og få lavet en juledekortion med et fint hvidt lys i. Men først skal min kærestes fødselsdag lige overstået, han bliver nemlig 26 på fredag, hurra. Nå nu videre til det indlægget i virkeligheden handler om.

1. ADVENTS KONKURRENCE TID.

 

1 advents konkurrence

I LOVE MY TYPE har været så fantastiske at give mig muligheden for at lave en konkurrence til jer der følgere min blog, eller min instagram @trinskii. Det i kan vinde fra dem af, er en valgfri plakat i A3 og i får endda en valgfri ramme med, det er jo gangske fedt, ikke?! jo. Der er en hav af fede, og lækre plakater inde på deres side, og synes i skal tage et kig, for da jeg selv skulle vælge en plakat, havde jeg svært ved at vælge 1, fordi ALLE deres plakater er utrolig fede, og fantastisk lavet, med fede designs. KIG DEM!

Alt I skal gøre er at følge bloggen på bloglovin og skrive en kommentar herunder.
I kan også deltage på instagram @trinskii

23

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det skal gøre ondt, før det gør godt