GET TO KNOW ME TAG

PAKKELISTE TIL KØR-SELV FERIE

Rejse liste 1

Halløjsa, sikke dog solen skinner udenfor i dag, det er til at blive glad i låget over. Jeg har i dag siddet og lavet en liste med ting og sager man skal huske på en ”Kør-selv” ferie ned til et varmt land. Da vi skal til Italien har jeg taget udgangspunkt i det, så følg gerne med, hvis d er på bar’ bund! Først har jeg valgt at lave en lille liste med ting der er højst nødvendige, i hvert fald for mig. Der indgår både medicin, pas, kreditkort, min telefon og selvfølgelig skal mit kamera også med på turen, så jeg kan tage smukke billeder til jer herhjemme og vise frem! Har også valgt at tage en god bog med er selv igang med en, så den bliver pænt pakket med til bilturen.

Kør selv ferie 2

Så er der de praktiske ting til selve køreturen som bliver en smule lang for os. Der vil jeg satse rigtig højt på at få taget min computer med til turen, så jeg kan sidde og tjekke lidt blogs, høre musik og surfe rundt på internettet imens Patrick drøner derud af. Vil også tage noget afslappende tøj på, da det er behageligst til en lang tur. Mad, skal vi ej forglemme det er noget det aller vigtigste til køreturen, at jeg får lidt snolder, og drikke med, igen har jeg nævnt en skide god bog som kan underholde en lidt.

Untitled #245

Denne toilet taske er ud fra hvad jeg selv skal have med til rejsen, det er godt være nogle af tingene ikke er vigtige, men det er de måske for mig. Når vi nu skal ned til varmen, så skal man helt sikkert have solcreme og after sun med så man er helgraderet hvis man får lidt for meget sol, og måske bliver hurtig rød. Har også skrevet en god hårkur, da solen er hård ved håret så bliver man nødtil at forkæle det lidt ekstra selvom man er på ferie, kan man godt proppe en lækker hårkur i, og bare tage en slapper imens. Noget jeg aldrig vil glemme herhjemme er mine beauty produkter i hvert fald ikke min dag/nat creme, eller rensecreme da det bare vil irritere min hud, så det er nok det første som bliver pakket ned, så jeg ikke glemmer det, vil sgu være forfærdeligt i 14 dage. For en sikkerheds skyld tager jeg også føntørre med, da vi ikke skal bo på hotel, så ved ikke om der ligger en til tjenste det sted vi skal bo, og sidst men ikke mindst mit skønne glattejern fra HH-Simonsen!

LÆS OGSÅ: Husker du varmebeskyttelse?
LÆS OGSÅ: Om min kræftfulde føntørre!
Untitled #246

Igen er det ud fra hvad jeg selv pakker med i kufferten, og det bliver altså til det i ser heroppe! Jeg er lige nu på udkig efter nogle lækre slippers jeg kan have med, så mine fødder ikke dør på en ok lang gå tur, men vil bare heller ikke lukke dem inde i en hel dag, selvom sneakers ville være det bedste at gå i. Men Kender i nogle gode slippers, sandaler osv. Så må i endelig gerne tippe mig nede i kommentarfeltet! Hvor mange trøjer, nededele og kjoler jeg tager med ved jeg dæleme ikke endnu, finder jeg nok først ud af lige inden vi rejser, skal også have købt lidt nyt som jeg kan gå i dernede, har f.x lige købt en ny bodystocking lige HER, der er et stort udvalg! Hvis jeg har glemt noget, må i gerne skrive det!

bil
Sidst men ikke mindst så er der altså også lidt diverse, noget af det er måske nævnt en gang før, men det er lidt vigtigt. Jeg skal have et tæppe med i bilen og en pude, så jeg kan få mig en god lur på vej derned, og hjem! Musik skal der også til, skal lave en god playliste inden jeg skal afsted, det er et must!!

Håber i nød at læse med og i måske kunne bruge det til noget, også selvom i skal ud at flyve i stedet for at køre. Jeg glæder mig sindsyg meget til at komme ned i varmen, kan nærmest ikke vente på jeg får sommerferie og vi skal afsted, whoooo! Hvor går jeres ferie hen?

1

  • Jeg gad godt prøve kør-selv-ferie engang – det må give en del mere frihed, end når man skal med offentlig transport, som jeg altid har været vant til (:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GET TO KNOW ME TAG