HAR DU SIKKERHEDEN I ORDEN?

I MIN SØGEN MED LYS OG LYGTE

Det er ved at være et stykke tid siden jeg har pippet herinde, og det er fordi jeg har travlt med at passe min skole, og det kan godt hive tænder ud. Jeg gik fra at have nul lektier for, til at have en hel taske fyldt med forskellige fag der giver lektier. jeps! Det er en udfordring, den tager jeg op og det er vildt at jeg er noget så langt med mig selv, og glæder mig til at jeg til sommer 2018 kan sætte EUD business huen på hovedet, og være færdig.

Lige fortiden søger jeg med lys og lygte en elevplads i Hjørring, Brønderslev, Aalborg og Hirtshals. Jeg søger bredt da jeg helst ikke vil ende i skole praktikken, også fordi jeg ved at jeg kan udrette noget godt og uddanne mig indenfor salg i et fantastisk butiks miljø. Jeg har mange ønsker indenfor butik, og har været ude med en del ansøgninger indtil videre, og nu skal der bare krydses fingere i håb om de ud-vælger min til en personlig samtale, eller andet. Jeg vil så gerne udrette noget godt, og videre med mit liv, der har været så mange bump på vejen, og nu er jeg endelig ved at få rejst det hele ordenligt op, og fundet noget jeg faktisk gerne vil i mit liv. Det er spændende, mange svære handelske ord, men dem får jeg gerne lært.

Livet er ikke altid let, men jeg er begyndt at se lyst på min fremtid. Det er super fantastisk at have den tanke. Hvis i kender et sted der søger salgs elever I Hjørring, eller omegn må i meget gerne skrive til mig, det vil være en kæmpe hjælp.

I morgen står den på arbejde ude på sygehuset og afslapning når jeg får fri kl 19:00, det bliver en kort weekend med masser af arbejde. Hvad skal I bruge weekenden på? 

1

  • Jeg er sikker på, du nok skal finde dig en dejlig elevplads – du er nemlig skide dygtig! Et godt tip, som du måske/måske ikke har tænkt over, kunne være at linke til din blog i din ansøgning, hvis du altså søger elevplads i indretningsbutikker, så kan de nemlig se, hvor meget du brænder for indretning <3
    Kram,

    http://nikkilund.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAR DU SIKKERHEDEN I ORDEN?