subscribe me on youtube

Black, white and spikes

Mhm

For et par uger tilbage lavede jeg denne collage med et lille hverdags sæt, som jeg bestemt godt selv kunne finde på at gå i. Jeg er ikke så meget til kjoler, tasker eller sådan nogle ting. Jeg er dog helt forelsket i sneakersne, som jeg må have fat i en gang, trøjen er helt klart en af de ting på denne collage jeg også skal have fingerne i.  Jeg havde egentligt tænkt lidt på at det var et normalt hverdags sæt, hæhæ. Jeg må eje nogle af disse ting herpå, da de er super fede og så er de bare lige mig. Hvad kan i bedst lide? Hvad synes i om collagen? 

1 kommentar

  • Josefine Kristensen

    elsker virkelig din blog! og de der sko er virkelig fede!:)

    Josefinekristensen.bloggersdelight.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

subscribe me on youtube