Nogle gange må man erkende sine nederlag..

Jeg vil være ”jordbærhjelm” igen

16998823_10211341894956471_4495692400119466256_nMit liv har aldrig rigtig kørt på det ”perfekte” spor, der har altid været noget eller mere som har gjort mit liv lidt mere kaotisk end det egentligt var eller ser ud til. Der er meget i ikke ved om min barndom, min familie og mig – måske jeg vil begynde at åbne op omkring det og vise min ærlighed. Dog vil jeg sige overskriften idag passer lige i skabet, total perfekt – men hvorfor? Fordi jeg i min yngre dage blev mobbet på udseende og andre gange min højde, fordi jeg ikke var ligesom de andre, havde både fregner, briller, jordbærhjelm og så var min højde der jo også og det gjorde også at mobningen tog ekstra fat, men det som virkelig satte alt igang var mit røde/orange hår AKA jordbærhjelm, det var faktisk det ord jeg blev kaldt i skolen af mange fra klassen, det var modbydeligt og derfor farvede jeg også mit hår rigtig tit, først bare brune striber og lyse – men til sidst farvede jeg det sort, og har fortrudt det mange gange, for hvorfor skal nogle forskruede folkeskole elever gå ind og påvirke min opfattelse af mig selv, det nok bare sådan folkeskolen skal være, mobning skal finde sted, og mange skal komme grædende hjem hverdag, det sgu noget lort men sandfærdigt.
16999022_10211341897596537_4834271468220592972_n 17021685_10211341894996472_6652750815166637400_n Men nu har jeg taget kampen op imod mig selv, og gider egentligt ikke have slidt, og klamt hår mere, så sidste år stoppede jeg med at farve mit hår blondt, og nu lader jeg farven vokse ud, så jeg kan komme tilbage til mit røde hår, som jeg faktisk savner, men alligevel ikke – dårlige minder, right?! Det skal da ikke sætte et stopper for mit valg af hårfarve, naturlighed frem for alt det andet. Vi bør være os selv, også selvom nogle har så ondt af sig selv, at de ikke kan bruge deres tid bedre end at mobbe uskyldige ofre, der ikke ved hvordan de skal ”slå” igen. Men forhelvede hvor glæder jeg mig til at mit hår er helt rødt igen, glæder mig til at se og opleve mit naturlige jeg. Så sig hej til Frk. jordbærhjelm og farvel til de blonde lokker, der dæleme ikke møg tilbage. Hvad synes i om det naturlige og unaturlige look? Er i også blevet mobbet med jeres udseende i folkeskolen? 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nogle gange må man erkende sine nederlag..