10 ting jeg hader #1

Printet sneakers // Lofina

lofina

 

Hvis i kunne tænke jer at se udvalget af sneakers, og andre flotte sko, så klik her for at komme ind til siden med sko udvalget. Jeg har valgt 3 par sneakers som jeg synes er rigtig søde, og de har sgu lidt charme ved de blomster og mønstre der er på dem! Jeg er normalt ikke til mønstre, for synes det ødelægger skoene, men dem her er jeg dog fan af. Synes ikke det er for meget, og slet ikke for lidt. Jeg synes dog er det er dyrt for et par sko, men sådan er det hvis man vil have god kvalitet, og man får altså også noget for pengene, da skoen er syet i kalveskind og foret med svineskind. Sålen er en gummisål, de skulle være rigtig gode at gå i, og så ser de jo super fine ud, synes i ikke?  De andre jeg har valgt er slip on sneakers. De er nemme at trække i, og så er de super lækre på en sommerdag, hvor man gerne vil have nemme sko på, i hvert fald hvis man spørger mig. Jeg har aldrig selv ejet et par slip on sneakers, da de altid har været meget store i størrelsen, og bruger altså 35 – 36 i sko størrelse, så det er enormt svært for mig at finde noget at hoppe i, hvis jeg ikke skal ned i et par børnesko, haha! Jeg er dog helt forelsket i blomster printet, som jeg skrev længere oppe, og kunne da godt finde på at købe et par hjem, hvis jeg havde pengene. Prisen på de forskellige sneakers er svingende og i kan finde dem på hjemmesiden, som jeg har været sød at link øverst i indlægget. I alle må have en forsat god aften.  Hvilket par synes i bedst om?
billede_1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg hader #1