memories

Hvilket skal jeg vælge?

Hej søde læsere, jeg ved godt det er er et mærkeligt navn til min blog, men jeg har fødselsdag her snart, og jeg har kun ønsket mig penge, men vi er ikke særlig mange i familien, der vidst giver gaver, men! Jeg har selv 2.000 kroner, og jeg vil super gerne have et Canon kamera, men jeg vil gerne have lidt hjælp til hvilket kamera der er godt, det skal måske ikke lige være det dyreste, vel? men bare et der er godt, det skal være et der kan tage billeder tæt på, og af sig selv, sådan lidt model billeder, i ved god kvalitet? Men jeg har været rundt på en masse hjemmesider, og har fundet nogen Kamera der er nogenlunde billige, så skal i bare hjælpe mig med hvilket er så bedst? Er det Canon Eos 1100D eller er det Canon EOS 600D? Eller har i et andet kamera der skulle være super godt? Vil i være søde at ligge en kommentar, og hjælpe mig, det vil virkelig være dejligt?

Ingen kommentarer til Hvilket skal jeg vælge?

 • Ninna Kristiansen

  Jeg kender ingen af disse kameraer! Men har hørt at canon er godt. 🙂
  Måske skulle du læse deres beskrivelser? Og så sammenlign dem.

  Følger lige med i tråden.

  God dag herfra
  http://ninnasverden.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kathrine johansen

   Tak for det, tror også lige jeg vil læse lidt om dem begge to og så sammenligne dem! Ville bare hører hvad mine søde læsere synes! 🙂 Det bare iorden! Og god dag selv! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt nok ikke et Canon, men Nikon D3000 er super godt – og det er heller ikke så dyrt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kathrine johansen

   Jeg vil bare gerne helst have et canon, ved slet ingenting om Nikon! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rasmus...

  600D er bedst, men hvis ikke du ved hvordan du udnytter et spejlrefleks ville jeg ikke starte med det.
  1100D er et skide godt kamera og til en ordenlig pris, så kan du også købe et bedre objektiv til det, hvilket er det vigtigste når du bruge spejlrefleks.
  objektiv>dyre kamera hus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kathrine johansen

   Jeg køber vidst 600D så må jeg bare øve mig ved det! Og sådan! for gider ikke ud og ofre flere penge, derfor kan jeg ligeså godt købe et godt et :-).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea Clemmesen

  Jeg har selv overvejet at købe 600D men ved ikke helt det er mange penge 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kathrine johansen

   Mange penge? arg! det jo et skide godt kamera, har jeg hørt fra MANGE! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ved ikke hvilket der er bedst men har selv fået EOS 1100D i fødselsdagsgave og det er jeg super glad for 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • You extremely know your stuff… keep the good succeed!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

memories