Fyr den af Bier bar

At være ‘anderledes’

Hej søde bloggere, jeg vil gerne tage et emne op at være ‘Anderldes’.. At være anderledes kan være mange ting, man er tit anderledes hvis man bruger briller, har den forkerte hårfarve, eller hvis man er ‘handicappet’. Idag bliver mange unge, mobbet på grund af en masse ting, og bliver stemplet på grund af deres udseende eller hvis man er en smule ‘Handicappet’ jeg synes det er trist at se folk blive stemplet på at være ‘Anderledes‘. Da jeg var mindre og gik i de mindre klasser havde jeg rødt/orange hår, og brugte briller, jeg var Anderledes, end alle de andre og derfor blev jeg stemplet ud. Og det gør faktisk ondt at blive stemplet ud.. Men nu det ikke mig selv jeg skal snakke om..

‘mange unge/voksne bliver nu idag kaldt en masse grimme ting,  f.x bliver de kaldt ‘tykke, klam, og en masse andre ting. Jeg ser tit andre stå og grine af en handicappet på gaden, fordi de er anderledes, ja anderledes.. Hvorfor skal man stemples for DET? jeg forstår det virkelig ikke.. Jeg synes det synd for de mennesker der bliver kaldt grimme ting hver evig eneste dag.’

jeg håber virkelig en dag at mennesker kan gå frit på gaden uden at blive grinet ad, og uden at blive kaldt en masse skældsord. Handicappet er ja, måske lidt anderledes.. Men derfor kan de godt være ligesom os, og deres største ønske er tit at være almindelig ligesom alle os andre. Og de er tit kede af det fordi de ikke kan, men så gerne vil.. Vi burde tænke mere over de ting vi siger, og gør.. for de kan faktisk såre dem vi siger det til.. Men det min mening om det.. Hvad synes i om det her? Synes i det er okay at blive stemplet på gaden for at være anderledes? – Svar gerne!

Ingen kommentarer til At være ‘anderledes’

 • Enig! Det så forkert hvordan især unge stempler folk nu til dags.
  Jeg brugte også briller så jeg var også anderledes..
  Men.. ja tror mange har gået i klasse med nogen hvor man har oplevet nogle har stemplet dem som anderledes, pga små ligegyldige ting.

  Men der er jo nogen der går meget op i det ydre og hvordan det ser ud, med dem de går sammen med. fremfor personligheden og om man har det godt med dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg har gået i klasse med dig i de mindre klasser. Du var overhovedet ikke stemplet ud. Der var flere der havde briller og du blev aldrig stemplet fordi du var rød håret

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kathrine johansen

   Det godt være du gik i klasse med mig, men jo.. Jeg blev mobbet pg blev kaldt grimme ting :). så på en måde var jeg stemplet ud, men hellere have 2 ægte venner, end 10 der er flaske overfor en :).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sila Nielsen

  Sådan er verden nu, alt skal se ens ud ellers er man ikke normal.. Havde det selv, sådan i folkeskolen indtil jeg stak af derfra.. Men at være anderledes er meget godt, det gør en unik 😉

  http://mislingsrandom.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kathrine johansen

   Ja det rigtigt, alt skal ikke være ens, man må gerne være anderledes, det er jo ens personlighed :)<3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fyr den af Bier bar