"fridag"

Blog anbefaling fra Shannon’s blog

Hej bloggen, jeg er blevet interview på Shannon Crawford blog, som i kan finde her. Jeg blev spurgt om en masse ting. fx hvad mine læser ikke ved om mig, og hvorfor jeg begyndte at blogge, men i kan jo lige hoppe ind på hendes blog og tjek indlægget ud, hvis det lyster! Jeg er ihvertfald rigtigt glad for det hun har skrevet om min blog, og det gør mig meget glad at hun kan lide det jeg laver og det jeg fortager mig her på min blog.

”Hvad synes Shannon Crawford, om Kathrines blog?
Jeg har faktisk kun positive ting at sige om Kathrines blog. Hun virker meget ærlig og nede på jorden. Som hun selv nævner er hendes blog, meget forskellig. Der er ikke ét bestemt emne hun skriver om, bare det som falder hende ind. Allerede nu, som jeg kan se det går det fantastisk med hendes blog, det er der jo også fuld forståelse for! Det er en alle tiders blog og det ville ikke skade nogen at gå ind og tjekke den ud.”

Dette har hun skrevet, om min blog og det jeg bare sååå glad for, og  det er kun positivt det hun har skrevet, så det var en virkelig god blog anbefaling om min blog! Men synes lige i skulle tjekke hendes blog ud, den er ret god og så er der nogle gode indlægs! hæhæ.  Men tak for det Shannon.

Ingen kommentarer til Blog anbefaling fra Shannon’s blog

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"fridag"