Hvor er foråret?

New in // Makeup and haircolor

Hejsa bloggen, årh hvor er det bare skønt med påskeferie, og så de dage hvor man bare slapper af, og sætter en sindsyg god film på(har mange af disse dage, hæh). Nå men, idag har jeg været med min mor i Aabybro for at købe en ny bruncreme, og pudder, og så en dækstift, og det fik jeg! Og det vigtigste en hårfarve. Så lige nu sidder jeg med en hårfarve i håret, da jeg havde en stor racerbane, af min egen hårfarve. Og så har jeg været i Brønderslev for at handle med mor og bedstefar, det var nu os hyggeligt, men en alt for kort tur. Hvad har i lavet i dag? Kender i en god dækstift?
IMG_3542
IMG_3545 IMG_3546 IMG_3548

Ingen kommentarer til New in // Makeup and haircolor

 • Lækre sager 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aldina Strasevic

  Lækkert med nyt makeup. 🙂
  Jeg glæder mig til at høre resultatet med farven. Har selv brugt den er er en tand lysere og det har næsten slet ikke ændret farven på mit hår. Kan være at det bare ikke virker på mig, men gør på dig. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kathrine johansen

   Jeg fik afvide at jeg iKke kunne få den i en tand lysere for det spurgte jeg efter :o.
   – men mit resultat er okay! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Aldina Strasevic

   Det var da godt, at det bkev okay 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor er foråret?