Kiss Proof

Ginatricot // Black and white

ginatricot

Efter en lille pause har jeg været ved at kigge på en masse hjemmesider på nettet, og kom uheldigvis forbi Ginatricot, og det fandt jeg jo lidt godter, som jeg ville dele med jer. Skoene er vidst det eneste man ikke kan få inde i Ginatricot. Jeg er vild med sweaterne, de er ikke for meget, men lige tilpas. Bukser med print kan jeg hellere ikke stå for, så de blomstrede sorte bukser, er da lige mig. Det er sådan mere Back to school sæt, eller hvad synes i? Er ihvertfald vild med sættene, og så synes jeg er at jeg bliver bedre og bedre til det med collager, hæhæ. Hvad synes i om collagen? Hvilket sæt ville i helst tage på en dag i skolen/arbejdet? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kiss Proof