Moroccanoil

Yves Saint Laurent – Baby doll

IMG_9923jk IMG_9925klJeg modtog for nogle måneder siden denne Yves Saint Laurent Mascara i en goodiebox. Aldrig har jeg haft sådan en god mascara før, aldrig har mine vipper siddet bedre, aldrig siger jeg jer. Som i kan se på billederne er det kun en lille ”prøve’ mascara, som man fik med. Der er 2 ml i, og det kan være meget for en person – men lidt for mig, som bruger den hverdag efterhånden. Jeg er fan af denne mascara. 
Forførelse, hele vejen til spidsen af ??vipperne. Et voldsomt spredt look, der fanger alt lyset. En mikro-facetteret pensel, der skaber volumen lash af pisken. Lashes ganges, præcist definerede, forstørret. På den ene side, tyk og fordelte børster pels vipperne og skabe volumen. På den anden side, fine og tætte børster nå alle vipperne, herunder de mindste vipper på hjørnet af øjet til en fuld frynser effekt. Helt åbent, hendes øjne tiltrækker al den opmærksomhed. En falsk uskyldig sensualitet. Bedøvelse.’
 Har fundet en hjemmeside der har skrevet dette om mascaraen og jeg giver dem fuldstændig ret, deres ord er ikke løgnagtige om den, de er ægte. Mascaraen kan holde i 24 timer, og stadig sidde næsten perfekt, og fint på vipperne, dog er der steder den er ”faldet’ lidt af på.

De gode ting: Den klumper ikke, den sidder nærmest, perfekt på ens vipper. Ihvertfald på mine. Den er helt kuld sort, den giver vipperne Volume. Og vipperne får et lille buk, som ikke er for meget, men lige tilpas.

De dårlige ting: jeg ved virkelig ikke hvad jeg skulle sige af dårlige ting, jo at Goodieboxen ikke sendte den optimale størrelse, og at den er en smule dyr.

Jeg har en klar mening omkring den, og den er ikke dårlig, den er faktisk god. Jeg har aldrig fundet en mascara der ikke har siddet i klumper på mine vipper, de har altid siddet sammen, og har været helt ustyrelige, desværre. Eller jo der har været en mascara, og så er der også denne Yves Saint Laurent Mascara – Baby doll mascara. Jeg har brugt den i en måned nu, eller under, og hver evig eneste dag, sidder mine vipper super godt, de klumper ikke, de sidder ikke sammen, og de har et lille buk, som de skal have. Jeg er fuldt ud tilfreds med den og vil helt klart gå ud at købe den når jeg er løbet tør. Mascaraen koster 250 på Matas hjemmeside, i kan finde den HER. Men tror der er andre hjemmesider der har den billigere. Kender i til Yves Saint Laurent – Baby doll mascara? Hvilken mascara vil i anbefale? 

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moroccanoil