H&M SALE FAVES

my favorites – TV series

PicMonkey CollagegossipGossip Girl: Jeg begyndte at se denne serie for flere måneder siden, og det var kun fordi en veninde anbefalte den til mig. Lige fra første afsnit har jeg været afhængig af den serie. Sæson 1 starter med at Serena vender hjem igen, efter 1 år eller 2, og så kører den ellers derud af. Med drama, Intrigere, fester og en masse andre ting. Jeg mangler 1 sæson af  Gossip Girl – og er ved at være godt træt af, jeg ikke kan finde den med Danske undertekster et sted på nettet. Men kan klart anbefale denne. Du bliver afhængig af de første par afsnit. I vil ihvertfald ikke fortrude det.
PicMonkey CollagejPretty Little Liars: År 2013 blev også året, hvor jeg gik i gang med Pretty Little Liars, og jeg kan godt sige jer, at det har jeg ikke fortrudt. Den her serie fangede mig først efter nogen gange. Havde sat mig til at se første afsnit flere gange, men har altid stoppet da pigerne er i laden. Men en eftermiddag, satte jeg mig til at se et par afsnit, og hold kæft hvor er den spændende. Det handler om 4 piger, som har mistet deres veninde Alison, men har de mon mistet hende? og hvem fanden er -A? Ja, det ved jeg ikke engang endnu, og mangler kun de sidste afsnit i sæson 4. Der er både Drama, skuffelser, spænding, og man tænker HELE tiden hvem A er. Jeg er fan af denne serie. Den er fantastisk. Så hvis i ikke har set den endnu, så se at komme igang, i vil IKKE fortryde det, overhovedet. Men serien er ret uhyggelig nogen steder, eller faktisk tit. Jeg har flere gange, måtte stoppe med at se den om natten, fordi den gjorde mig helt paranoid, eller hvad man kalder det. hihi.
PicMonkey CollageweRevenge: I denne måned begynde jeg på denne super spændende serie, hvor Amanda Clark vender tilbage som Emily Thorne, og det eneste mål hun har, er at hævne sig på dem der var med til at ødelægge hendes familie. Jeg blev fanget af første afsnit, og måtte bare se videre, tror jeg så 22 afsnit på under 2 – 3 dage, fordi den var så spændende. I serien finder i Drama, Ingertiere, og i ser Emily hævne sig, og folk kommer til skade. Jeg er nåede til sæson 2, og er simpelthen så afhængig, at jeg ikke kan vente på flere afsnit, der kommer 1 hverdag på Viaplay, ÅH HA! Men hvis i er til Drama, fester, og vil se hvordan Emily hævner sig på forskellige folk. Så er denne serie lige præcis noget for jer. Jeg har ihvertfald ikke fortrudt at jeg har sat mig til at se den. Den er timerne værd, virkelig.

Jeg er faktisk ikke til serier, jeg er mere til reality, f.x som Paradise Hotel, Big Brother. Men de her 3 serier, har jeg været totalt bidt af, og hvis i mangler noget af se en aften, dag eller weekend, så tjek Netflix og Viaplay ud. I finder simpelthen så mange fede serier. Men de her tre er de bedste. Har i set nogen af disse serier? Hvad synes I om dem?

6

  • Åh, jeg er så håbløst bagefter med Pretty Little Liars! Der ligger så mange afsnit og venter på mig. Men de er jo også fantastiske!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

    Jeg elsker selv at se Gossip Girl og Pretty Little Liars <3 Revenge kender jeg ikke 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kathrine Johansen

      Du burde virkelig se den, den er super god. Revenge er nok den serie jeg har været næsten mest bidt af, den er spændende, og der sker hele tiden noget!
      Man bliver også helt tiden overrasket!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg elsker dem alle 3 🙂
    Men Revenge er virkelig god, er helt besat af den!! <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kathrine Johansen

      Den er super god ja, er også selv :).

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M SALE FAVES