Piercingpusher.dk

3 months is soon gone

PicMonkey CollagewertFor bare lidt over 3 måneder tilbage, mødte jeg Jeppe, og det var kun positivt, og vi begyndte at skrive mere og mere sammen, til den dag vi skulle mødes! Jeg skulle i biffen med en veninde, og pludselig skulle han også i SAMME biograf samtidig, det gjorde mig en smule nervøs men også glad. Jeg mødte dig efter filmen var færdig, og gud hvor så du dejlig ud, og du stikket til mig, med at du ingen valentines date havde, og jeg forstod jo bare minus af det du sagde, men efter Maria fortalte mig at du faktisk mente noget med det, blev jeg puf og fik faktisk en varm følelse i maven, om jeg skulle stige ud af bussen, eller hvad skulle jeg?! Nå.. Dagen efter skrev vi konstant og vi skrev om alt mellem himlen og jorden, sådan noget som bedste venner gør. Men alligevel havde jeg en følelse inden i mig selv om, at du ikke bare skulle være min ven, men endnu mere. Spontant dagen efter tog jeg bussen sent hjem til dig, og du stod der pænt og tog i mod mig på stationen. Vi tog hjem til dig, og hyggede med cola, og film i flimmer kassen. Jeg var lykkelig, eller det følte jeg allerede der.  Da vi skulle til at sove, kyssede du mig pludselig og aldrig har jeg været så glad og nervøs på samme tid, for vidste ikke hvad du mente med kysset i første omgang, men det fandt jeg ud af. Vi var sammen flere gange og vi fik opbygget en masse tillid, og vi fik et forhold op at stå, et forhold jeg sætter kæmpe pris på.

Vi har allerede været utrolig meget igennem, jeg har kunne græde ud ved dine skulder, du har taget om mig, snakket med mig om det, fortalt mig at jeg ikke skal være så pisse negativ over det mindste for det hjælper intet, jeg kæmper med så mange ting inden i mig selv, og i min hverdag. Jeg kæmper med at få den op at stå ordenligt og jeg kæmper for vores forhold, for at det ikke skal gå i stykker, men alligevel har vi allerede været en del igennem, tillid er virkelig vigtigt i et forhold, og hvis man ikke har det, kan det gå i stykker til hver en tid. Jeg har fundet ud af, at jeg sagtens kan stole på dig, og du er troværdig overfor mig, hvis du har lavet kage i det hele, som du desværre gjorde, jeg tilgav dig for det, og vi kom på rette spor igen, og jeg tog med dig til Sjælland, for at møde din søde familie derover. Vi tog til Næstved og hyggede os, vi så film, og blev bange BEGGE to, he he. Vi tog ind til København og havde det super godt, og kiggede igennem vinduer. Hånd i hånd gik vi igennem strøget sammen. Vi har festet sammen, hvor det ente med du skulle bærer mig op i seng, og uden dig havde jeg nok ikke haft det nogenlunde godt dagen efter, du har været med oppe ved min søster, og mødt min familie.
PicMonkey Collagegjkr
Vi har 3 måneders dag Her D. 20 Maj 2014, og tiden er simpelthen gået så stærkt med dig, du har fået mig til at føle mig som den heldigste prinsesse, men du har også fået tårene frem på min kind, og gjort mig utrolig bange, bange for at jeg skulle miste dig utallige gange, fordi der skete ting der bare ikke skulle have været sket. Jeg har haft det dårligt, hvor du har lagt og holdt op mig, og sagt det hele nok skulle gå. Du har givet mig ture på Jensens, biffen og givet mig en sød halskæde og en navlepiercing! ALt det du gør for mig Jeppe, betyder alverden. Du var den dreng der hev mig op fra det sorte negative hul jeg svømmede rundt i, hvis jeg aldrig havde mødt dig, var jeg HELT sikker på jeg stadig havde lagt dernede. Jeg er svær at være sammen med, og jeg kan være den største kælling, til tider, og være hård og kontant. Men et forhold kan ikke kun handle om kærlighed og røde roser, der er desværre også mange andre ting i forhold, og dem skal vi bestemt lærer at tackle begge to.

Jeg har lært meget på disse 3 måneder, jeg har lært at jeg kan græde utallige tåre over dig uden grund, at man skal stole på hinanden i et forhold, ellers kan det gå virkelig galt, og at man skal sætte sig ned og snakke om tingene, hvis der er noget galt, ellers kører det videre uden man ved det. At jeg elsker Jeppe helt op til universet og ned igen, og at hvis jeg en dag kommer til at miste ham, tror jeg aldrig at mit hjerte vil blive helt igen, den kærlighed jeg har til ham, har jeg aldrig haft før. Jeg er blevet behandlet som noget pesten havde skabt, men Jeppe har vidst mig hvad ægte kærlighed er, og at han virkelig elsker mig. Han behandler mig som en prinsesse, som hende han altid vil leve sammen med. Jeg er sindsyg stolt af at sige han er min, og håber aldrig på han skrider fra mig, selvom jeg kan være streng og træls. Jeg kan med sikkerhed sige med stolthed i stemmen, at han er min eneste ene, og ja.. det er sindsyge store ord, men jeg er 18 år, og har ikke lyst til at skabe nye forhold hver fjerde måned, jeg vil bare holde mig til Jeppe, og håber han vil være stærk og få dette til at kører ordenligt. Jeg elsker ham, jeg elsker ham faktisk højere end jeg har elsket mange, lige nu vrider han sig i smerte på et hospital pp grund af han har fået opereret hans fod, og vil egentligt bare pjække fra skole og være god ham, dag og nat, men desværre er der ikke råd til det, og skolen skal desværre passes, øv! Kærlighed kan være svær, og træls! Men mig og Jeppe skal nok klare den SAMMEN, det er jeg sandlige sikker på vi nok skal. Altid mig og ham. Jeppe har lært mig at sætte pris på ting, og at alting ikke kan være perfekt. Han er det bedste der er sket for mig, og det bedste jeg har i mit liv. Tak fordi du kan holde mig ud Jeppe.  Ja, i fik lige et personligt, kærligheds indlæg, som der ikke er så mange af. 

1

  • Sofie

    Åh Gud hvor er det dog bare sødt, hvor bliver man glad af at læse det! Jeg håber godt nok det samme vil ske for mig en dag, for hvor lyder det bare skønt! Er rigtig glad på dine vegne og håber det bedste for jer to!
    Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Piercingpusher.dk