SUMEMR SALE 80%

Har du talent?

Har du talent, eller vil du bare gerne blive bedre til at synge, spille på instrumenter så er musikundervisning.dk måske lige et sted for DIG, eller JER! Jeg har altid haft en drøm om at blive god til at spille på et eller andet instrument, men det har jeg aldrig helt fået taget mig sammen til faktisk. Men hvis du sidder med en drøm om at blive bedre, så er dette en oplagt mulighed for dig!
Musikundervisning.dk er at give mange folk mulighed for at blive endnu bedre eller bare bedre til at spille musik på en sikker og kvalificeret måde. De arbejder hårdt på at skabe de aller bedste rammer, så du som underviser kan koncentrere dig om din undervisning og du som elev nemt og sikkert kan modtage god undervisning af meget dygtige og udlærte musikundviserer. I kan skrive i et søgefelt på deres hjemmeside, hvad i gerne kunne tænke jer at spille på, og bagefter hvilken by i kunne tænke jer, at de skal komme fra. Jeg søgte Pandrup, men der var ingen – så de henvisere mig til 2 i Aalborg, som tager 200.- for 30 min. Det ikke helt galt med denne pris. Så der sidder en masse rundt omkring i landet, for at hjælpe lige præcis DIG, så spring ud i det, hvis du sidder med en lille drøm om at blive sej til at spille på et instrument. De er der i hvert fald for at hjælpe dig. billede_1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMEMR SALE 80%